Under graviditeten frossade filmstjärnan i flottig mat. När tvillingarna sedan föddes hade hon svårt att återgå till en sund kost.
Den vanligtvis smala Angelina Jolie gick upp 25 kilo i vikt under graviditeten med tvillingarna Vivienne och Knox, rapporterar Us Weekly i sitt nya nummer. Stjärnan gav sig själv tillåtelse att äta allt hon längtade efter.
Framför allt var Angelina sugen på fet mat som pizza, pommes frites och glass. Stjärnan stoppade också i sig mängder av “Hot Pockets“, ett amerikanskt mellanmål som består av ost och kött inbakat i bröd och närmast kan liknas vid en calzone eller pirog.
När tvillingarna fötts och det var dags för Angelina att komma i form igen upptäckte hon att hon hade svårt att sätta stopp för det matfrossande hon vant sig vid.
Till sist var Angelinas barnmorska tvungen att säga åt skådespelerskan att äta nyttigare.
-Skräpmat är familjens svaghet, berättar en källa för Us Weekly, och avslöjar att även Brad Pitt fick en gravidmage under frossandet.
Men när paret gjorde sin röda mattan-debut häromdagen såg både Brad och Angelina ut att vara i toppform igen.
-Jag ammar och springer efter mina barn, sa Angelina som förklaring för sin återigen slanka figur.
2008-10-10 06:59:00