“Jag är inte sjuk“

Rykten om en ätstörning började surra när partyprinsessan fotograferades med pinnsmala armar och ben. Nu tillbakavisar Paris skriverierna.

Paris Hilton har alltid varit smal. Men på senare tid har hon sett magrare ut än någonsin. Med utstickande knotor har Paris kropp väckt uppmärksamhet, och medier världen runt har undrat om arvtagerskan drabbats av en ätstörning.

Men det kunde inte vara längre ifrån sanningen, enligt Paris själv. Stjärnan berättar att hon har vistats i England för att spela in tv-serien “British Best Friend“, där har hon har levt ett betydligt sundare liv än hon är van vid.
-Jag är mer hälsosam än någonsin. Jag har ätit så nyttigt sen jag kom till London. Ingen läsk och ingen snabbmat, som jag vanligtvis äter i L.A., säger Paris Hilton.

Nu när hon är tillbaka i Los Angeles hoppas många att stjärnan ska lägga på sig några kilon igen. Och det första Paris gjorde när hon återvänt till USA var faktiskt att möta syrran Nicky för att äta lunch och shoppa. Under shoppingturen sågs Paris också mumsa i sig en Twix-chokladkaka.

Vissa vanor är uppenbarligen svåra att bryta.

Bildspel: “Jag är inte sjuk“

Bildspel: “Jag är inte sjuk“

[email protected]

2008-11-03 11:28:00

Publicerad: 3 november 2008

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag