De svälte sig för rollen

Christian Bale svälte sig anorektiskt smal till ”The Machinist” och Beyonce Knowles valde att banta bort sina härliga kurvor för sin karaktär i "Dreamgirls".
Se vårt exklusiva bildspel här!

Den kurviga sångerskan Beyonce Knowles, 26, gick ner 9 kilo inför rollen som Deena Jones i filmen ”Dreamgirls”. Knowles använde sig av Master Cleanse -dieten som går ut på att inte äta fast föda utan citronjuice, sirap, vatten och cayennepeppar är det enda som är tillåtet, vilket inte är en sund diet. Sångerskan håller med om att Master Cleanse inte är hälsosam och rekommenderar den inte. ”Jag skulle inte rekommendera den här dieten för någon om det inte är så att personen i fråga behöver tappa kilon snabbt inför en filmroll”, sade Beyonce Knowles till US magazine i en gammal intervju.

Christian Bale är väl mest känd som Batman i ”Batman Begins” och ”The Dark Knight”. Men innan dess, år 2004, fick han rollen i den omtalade ”The Machinist”. I filmen spelar Bale en anorektisk fabriksarbetare som tror sig se spöken och för att göra karaktären så trovärdig som möjligt gick stjärnan ner 28 kilo och vägde tillslut endast 58 kilo.

Anna Faris, 31, tappade fem kilo inför rollen i komedin ”The House Bunny”.
”Det var hemskt, jag tränade hela tiden och drack endast proteindrinkar. Jag måste erkänna att detta inte var något för mig och nu har jag gått upp alla kilon igen”, berättade skådespelerskan för Fox News.

Colin Farrell, 32, viktnedgång chockade fans över hela världen. Stjärnan chockbantade bort hela 18 kilo inför hans roll i filmen ”Triage” där han spelar en journalist som handskas med sina svåra minnen från Kurdistan.

Beyonce Knowles droppade 9 kilo för Dreamgirls.

Beyonce Knowles droppade 9 kilo för Dreamgirls.

Christian Bale bantade ner sig till 58 kilo!

Christian Bale bantade ner sig till 58 kilo!

Anna Faris tränade bort 5 kilo för sin roll i

Anna Faris tränade bort 5 kilo för sin roll i ”The House Bunny”.

18 kilo mindre av Colin Farrell i filmen ”Triage”.

18 kilo mindre av Colin Farrell i filmen ”Triage”.

[email protected]

2009-01-16 11:19:00

Publicerad: 16 januari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag