Posh avskyr sin rumpa

Victoria Beckham, 34, är aktuell i en stor kampanj för Giorgio Armani där hon poserar i underkläder. Bilderna bjuder på mycket hud, men bakdelen får inte synas.

Bilderna har fått positiv respons världen över, men trots komplimanger för sin slanka kropp är Beckham inte nöjd. Att hon är hård mot sin kropp går inte att ta miste på, då hon för en tid sedan såg utmärglad ut. Nu verkar Victoria ha gått upp några kilon vilket passar henne utmärkt, men hon är fortfarande extremt kritisk till vissa kroppsdelar.

Fotografen som tagit bilderna till Giorgio Armani-kampanjen blev instruerad att dra fokus från hennes rumpa, skriver Aftonbladet.se
–  Victorias rumpa är förbjudet område. Hon gjorde det klart för dem som jobbade under plåtningen att den inte fick belysas, säger källan till Aftonbladet.

Men stjärnan är faktiskt nöjd med några delar av sin kropp. Under plåtningen fick hon hjälp på traven med make up och speciell ljussättning på magen för att dölja sina bristningar och lös hud. Något som trebarnsmamman uppger att hon faktiskt inte tänker ändra på.

Bildspel: Posh avskyr sin rumpa

Bildspel: Posh avskyr sin rumpa

[email protected]

2009-01-22 10:19:00

Publicerad: 22 januari 2009

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag