Härlig nystart i höst

Träningstipsen som gör dig snyggare och hälsosammare än någonsin.

Tid till träning
Det finns alltid tid att motionera, det gäller bara att planera. Avsätt tid för din träning och planera veckovis. Se den avsatta tiden som en helig tid där inget får komma emellan.

Hitta en träningskompis
Chansen att du faktiskt tar dig tid till gymmet är om du vet att du ska träna tillsammans med någon. För ett sådant löfte bryter man inte, eller hur. Träningen blir även betydligt mer effektiv och du har en vapendragare vid din sida vid varje träningspass som peppar dig.

Våga testa nytt
Träningen blir roligare om du vågar variera dig. Utmana dig själv med nya spännande träningsformer, klasser och vikter, det gör att du håller motivationen uppe.

Träningsdagbok och belöning

För dagbok över din träning, din kost och dina framsteg. Ett smart sätt att se tillbaka på hur det har gått. Och när du har nått ett mål, se till att belöna dig själv med en härlig spa-behandling, ett nytt plagg till garderoben eller varför inte en lyxig middag på en fin restaurang.

Fina träningskläder

Träningen blir så mycket roligare om du unnar dig lite fina träningskläder i färgstarka färger. Fynda plagg hos budgetkedjorna, men välj helst ett par rediga skor som är anpassade för träning på gym.

Bildspel: Härlig nystart i höst

Bildspel: Härlig nystart i höst

[email protected]

2009-09-08 12:03:00

Publicerad: 8 september 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp