“Så nådde vi toppen“

Vill du nå till toppen? Då är det en bra idé att lära av andra som uppnått framgång. I boken "Mind Your Own Business" intervjuas 50 succésvenskar om sina framgångstips. Spana in bildspelet ovan för att se vad fem av de medverkande har att säga!

Bloggaren Isabella

Bloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är 19 år och driver tre företag. ”Uppdatera ofta och ha en tydlig bild av vilka typer av inlägg du ska skriva varje dag”, tipsar hon i ”Mind Your Own Business”.

Blondinbella råder också bloggare att bli bättre på att bygga nätverk.

Blondinbella råder också bloggare att bli bättre på att bygga nätverk. ”Människor i Sverige är rädda för att bjuda andra på lunch, men se till att göra det”, säger hon, enligt Expressen.

Managern och låtskrivaren Laila Bagge är en annan framgångsrik kvinna.

Managern och låtskrivaren Laila Bagge är en annan framgångsrik kvinna. ”Du måste ha inställningen att allt är möjligt. Jag ska fan klara det här!” säger hon.

Laila menar också om att man måste marknadsföra sig själv.

Laila menar också om att man måste marknadsföra sig själv. ”Jobba med PR och se till att synas så mycket som möjligt. Om du inte syns får du inga förfrågningar.”

Höjdhopparen Kajsa Bergqvist tycker att det är viktigt att sätta delmål på vägen.

Höjdhopparen Kajsa Bergqvist tycker att det är viktigt att sätta delmål på vägen. ”De små morötterna är viktiga på vägen till den stora moroten”, säger hon.

Kajsa tipsar också om omge sig med människor som stöttar och inspirerar.

Kajsa tipsar också om omge sig med människor som stöttar och inspirerar. ”Titta på vad de har gjort. Jag blir inspirerad av alla människor som vågar.”

Skivbolagschefen Bert Karlsson råder alla som vill ha framgång att inte ge upp.

Skivbolagschefen Bert Karlsson råder alla som vill ha framgång att inte ge upp. ”Tro på dig själv och jobba hårt i motgångar, lägg dig inte ner och dö bara för att det är tufft”, säger han.

Det gäller också att vara ekonomisk.

Det gäller också att vara ekonomisk. ”Håll nere dina kostnader, det är jätteviktigt.”

Entreprenören Alexandra Charles, grundare av 1,6 miljonersklubben, tipsar om att alltid hålla sig uppdaterad.

Entreprenören Alexandra Charles, grundare av 1,6 miljonersklubben, tipsar om att alltid hålla sig uppdaterad. ”Det gäller att ständigt vara på alerten, utveckla sig själv och vara påläst. Det är en tuff uppgift.”

Man bör också att välja i vilka sammanhang man vill synas.

Man bör också att välja i vilka sammanhang man vill synas. ”Du kan inte springa på event och kalas dagarna i ända”, säger Alexandra. ”Se istället till att välja ut de viktigaste och var 100-procentigt fokuserad där.”

redaktion@improveme.se

2009-10-27 12:23:00


Text:
Publicerad: 27 oktober, 2009