“Så hittar du kärleken“

Nu kan improveme.se.s läsare ställa frågor till Christer Carlberg från matchmaking-sajten Parship. Tillsammans med Madeleine Gauffin, relationscoach på Parship samt legitimerad psykolog och psykoterapeut, besvarar Christer frågor om dejting, förhållanden och hur du på bästa sätt kan hitta ditt livs kärlek.

Varför bestämde du dig för att gå med i Skönhetsrådet?
-Vi är nyfikna på att se hur vi kan hjälpa improvemes besökare hitta ett harmoniskt förhållande.

Vad arbetar du med i dag?
-Jag ansvarar för Parships nordiska verksamhet.

Vilken typ av frågor kommer våra läsare att kunna ställa till dig?
– Det kan handla om hur man bör klä sig på första dejten, bra förslag på vad man kan göra på en dejt eller hur man skriver sina första kontaktförfrågningar. Men det kommer även vara mycket jobbigare frågor, till exempel om erfarenheter som nu gör det svårt att komma nära en person. Denna typ av mer djuplodande frågor kommer vår relationscoach, Madeleine Gauffin, legitimerad psykolog och psykoterapeut, besvara.

Vad ska man tänka på för att få en lycklig relation?
-Alla relationer kräver att båda parter tar ansvar för relationen. Man måste gå in i relationen med en tydlig avsikt att lösa problem gemensamt och visa uppskattning för varandra. Sen finns det inte någon enskild faktor som alltid gäller. Personligheterna styr, vissa vill göra allting tillsammans, andra har gärna intressen och hobbies på olika håll utan att det stör förhållandet. Dock gäller det att hitta en partner som kompletterar dig, inte en som är exakt likadan.

Vilket är det vanligaste misstaget folk gör i kärleksrelationer?

-Vanliga misstag är att man tar varandra för givet och att man inte är uppriktig mot varandra. Speciellt i kombination med att ge upp för lätt. Alla förhållanden går förr eller senare igenom faser då den ursprungliga kärleken sätts på prov och det krävs rätt inställning för att kunna hitta tillbaka varandra.

Undrar du något om dejting och relationer? Ställ din fråga till Skönhetsrådets Christer Carlberg här!

Bildspel: “Så hittar du kärleken“

Bildspel: “Så hittar du kärleken“

[email protected]

2009-12-09 14:57:00

Publicerad: 9 december 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp