Många har en bild av att kändisar ständigt går på dieter och aldrig unnar sig någonting.
Den bilden är dock helt fel.
Även självaste fitnessgurun Madonna unnar sig godsaker då och då.
Pizza är en av favoriterna.
Knepet är att äta lite av det man är sugen på.
Det är när de stora mängderna åker fram som det börjar bli farligt för vikten.
Jennifer Aniston har en kropp många skulle döda för.
Hon utesluter inga livsmedel ur sin kost.
Istället satsar hon på att äta det hon är sugen på, men i begränsade mängder.
Detta berättar stjärnan för magasinet Self.
Det är inte så mycket vad du äter utan hur mycket du äter som avgör om du går upp i vikt.
Kändisarnas allra bästa knep är att äta lite av allt.
Iband kan det också vara bra att se över sin kost så att man får i sig tillräckligt mycket av samtliga näringsämnen.
Lauren Conrad till exempel adderade mer protein till sin kost för att komma i bättre form.
Hon äter gärna en toast med äggvitor, kalkon och bacon till frukost.
Till lunch blir det ofta en proteinshake, berättar hon för Life & Style.
Sedan ser hon också till att träna regelbundet för att hålla sin form.
Gärna med en personlig tränare.
En annan stjärna som har pendlat mycket upp och ner i vikt är sångerskan Jessica Simpson.
Hon är ett praktexempel på att dieter inte alltid är bra.
”Atkinsdieten strulade verkligen till det för mig, jag blev så utsvulten på kolhydrater att jag började hetsäta dem istället”, berättar hon.
Det var inför inspelningen av filmen ”Dukes of Hazzard” som hon gick på en kolhydratfri diet.
Nu äter hon normalt igen och precis som de flesta kändisar försöker hon äta en balanserad kost bestående av både proteiner, fetter och kolhydrater.
Att ersätta de snabba kolhydraterna med långsamma, såsom råris, mörkt bröd och fullkornsprodukter, kan dock vara en god idé.
Det håller blodsockernivån jämn och gör att du håller dig mätt längre. Men kom ihåg, det är fortfarande mängden som är avgörande, vare sig det är fullkornspasta eller vanlig pasta, råris eller vanligt ris.