Ät rätt för ditt kön

Många kvinnor svälter sig för att bli smala. Det är fel. Satsa på att äta mer istället så att du får igång förbränningen. Det kan låta tokigt – men det funkar.

Det är vanligt att kvinnor äter för lite. Då sänks ämnesomsättningen och musklerna bryts ner. Därför borde tjejer snarare äta mer än mindre för att gå ner i vikt. Regelbundna måltider med mycket protein som ägg, kyckling och lax är super. Lägg till grönsaker och frukt och du har en perfekt diet. Men det viktigaste är att du aldrig går hungrig, det är bättre att äta lite onyttigt än att hoppa över en måltid.

Så fort du blir hungrig kommer nämligen sötsuget.
Särskilt kvinnor brukar vara svaga för socker. Försök stå emot begäret och gå på ”godisavvänjning”, efter två veckor är du fri från behovet.

Många kvinnor undviker också styrketräning eftersom de är rädda för att bli för biffiga. Men att köra ett pass med hantlarna då och då är det effektivaste sättet att öka förbränningen. Och att lyfta lite skrot då och då kommer inte att göra dig enorm, det är en myt. Det är bara att köra på. Grönt te är också ett knep för att få igång förbränningen om du är kvinna, liksom morgonpromenader.

Bildspel: Ät rätt för ditt kön

Bildspel: Ät rätt för ditt kön

[email protected]

2010-04-21 12:23:00

Publicerad: 21 april 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp