Stjärndietistens knep

Näringsexperten Lindsey Duncan har hjälpt stjärnor som Courteney Cox, Demi Moore och Marc Jacobs komma i toppform. Här är hans bästa tips.

Vill du förbättra dina matvanor för att må bättre och få mer energi? Lindsey Duncan berättar för Allure.com att du kan göra stor skillnad med några små förändringar i din kost. Så här gör du!
 
Fyll på vätskereserverna
Enligt Lindsey är 85 procent  av alla människor uttorkade. Ibland tror vi dessutom att vi är hungriga
när vi i själva verket är törstiga. Förutom att dricka mer vatten, försök också få i dig en kopp grönt te, ett glas koksnötsvatten, samt  två glas juice som innehåller acai eller gojibär, rekommenderar han.

Frossa i yoghurt
Yoghurt är rena rama hälsomaten -men bara om du äter den naturell. Fruktyoghurt innehåller mängder med socker eller sötningsmedel som inte är bra för hälsan. Ät istället två portioner osötad yoghurt om dagen -det hjälper kroppen att bryta ner fett.
 
Få i dig B-vitamin
För extra energi, se till att få i dig extra mycket B-vitamin. Lindsey rekommenderar vitaminen i vätske- eller  tuggtablettsform, eftersom det är mer effektivt än piller. På två-tre dagar kommer du att märka att du blir piggare.

Hoppa trampolin
Att träna med en trampolin tränar benmusklerna och fungerar som en snabbdetox för din kropp, då det dränerar lymfsystemet på gifter, berättar Lindsey Duncan.

Bildspel: Stjärndietistens knep

Bildspel: Stjärndietistens knep

[email protected]

2010-06-24 09:19:00

Publicerad: 24 juni 2010

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag