“Utseendet är viktigt“

Den 29-åriga modellen och hälsokonsulten Frida Danielsson har i rask takt dejtat 28 killar i jakt på sin drömman. Vi har träffat Frida, som är aktuell i nya "Bachelorette" på TV3, för att prata dejtingtips, skönhetsknep och vad hon letar efter i en man.

Vad hade du för förväntningar inför “Bachelorette“?
-Mitt huvudmål med programmet var att hitta min stora kärlek. Men jag ville inte ha alltför stora förväntningar eller förhoppningar, jag gick in i det med ett öppet sinne och hjärta.

Vad finns det för fördelar med att träffa någon på det här sättet?
-Fördelen för mig var att de här 28 killarna var castade lite utifrån mina kriterier som jag hade ställt upp. De hade frågat mig vad jag passade ihop med för typ av kille, så fördelen var att få det här smörgåsbordet med killar och bara kunna välja och vraka.

Fanns det några nackdelar?
-Nackdelen var att man fick väldigt kort tid med varje person. När man träffat en kille som man kände en ganska stark relation till vill man ju gärna träffa den killen igen, gärna dagen efter. Men då fick man kanske vänta en vecka eller två innan man fick träffa honom igen och så hann det svalna lite, så att man fick börja om från början igen.

Vad hade du ställt för kriterier?

-Främst att det ska vara en självsäker och trygg kille som vet vad han vill. Han får gärna vara manlig, lång och dela mitt intresse för hälsa och träning.

Hur viktigt är utseendet?

-För mig är utseendet ganska så viktigt. Det är inte nummer ett, men jag måste kunna attraheras av den kille jag lever tillsammans med.

Hur viktigt kändes det som att killarna du träffade tyckte att ditt utseende var?
-Jag tror absolut att det var viktigt för alla killarna. De visste inte vem jag var innan, och vice versa, men hade de inte känt attraktion till mig eller tyckt att jag såg bra ut så hade deras intresse nog svalnat ganska så snabbt.

Du jobbar som hälsokonsult. Hur ser din personliga hälsofilosofi ut?
-Jag försöker att röra på mig varje dag och älskar all sorts träning. Just nu löper jag och tycker att det är skönt. Jag tränar yoga och försöker att äta hälsosamt, lagom av allting. Jag följer inte någon
strikt diet, men jag försöker att köpa mycket ekologiskt och naturliga råvaror.

Vilket är ditt bästa skönhetsknep?
-Då måste jag säga träning.

Nu när du är något av en proffsdejtare, har du några tips till andra som letar efter kärleken?
-Mitt främsta tips är nog att vara sig själv. Att inte försöka spegla någon annan eller göra sig till.

Hur ser den perfekta dejten ut, enligt dig?
-Jag älskar överraskningar, så för mig är en perfekt dejt att jag blir överrumplad. Jag går igång på överraskningsmomentet, vare sig det är en middag, en föreställning eller att man åker iväg någonstans.

Namn: Frida Danielsson
Ålder: 29 år
Bor: Stockholm
Gör: Modell och hälsokonsult
Aktuell: I dejtingprogrammet “Bachelorette“

“Bachelorette“ sänds på TV3 måndagar klockan 21.00

Bildspel: “Utseendet är viktigt“

Bildspel: “Utseendet är viktigt“

[email protected]

2011-03-28 14:44:00

Publicerad: 28 mars 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp