Weekendlyx i Milano

Bulgari är mycket mer än läckra accessoarer och smycken – i Milano kan du även bo, äta och kroppsvårdas á la Bulgari.

Mitt i Milanos shoppingkvarter där du hittar allt ifrån Louis Vuitton och Gucci till Lalique hittar du ett av Bulgaris lyxiga SPA-hotell. Som en sann entustiast av modern design sköljdes jag över av intryck när jag klev in genom entrén – byggnaden är ett hopkok av gammalt och nytt; stramt men lyxigt och erbjuder förutom ett förstklassigt boende på bekvämt avstånd till det mesta ett SPA i världsklass.

Arkitekten Antonio Citterio har arbetat med en mängd olika material för att skapa en väl avvägd balans mellan exklusivitet och avkoppling inne på SPA-avdelningen, därför finner du alltifrån guldmosaik till färgat glas och olika trämaterial. Förutom en stor gemensam inomhusdel med pool, relaxavdelning och ångbastu hittar du även en oaslik terass med ytterligare relaxavdelning utanför, välfolierad i allehanda grönska. Hotellet ligger nämligen beläget i direkt anslutning till en botanisk trädgård som ramar in hela komplexet.

Behandlingarna är många och och signerade E'spa – du hittar bland annat “fyrhändig massage“, detoxbehandling såväl som de klassiska manikyr och ansiktsbehandlingarna.

Vill du skämma bort dig själv en helg, surfa in på www.bulgarihotels.com och se om detta kan vara ett alternativ för dig!

[color=#808080″>Bulgari Hotels finns i Milano och på Bali och har flera gånger lovordats i internationell media för deras höga klass och kompletta upplevelser.

Bildspel: Weekendlyx i Milano

Bildspel: Weekendlyx i Milano

2008-01-05 16:11:00

Publicerad: 5 januari 2008

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på