“Har aldrig mått bättre“

improveme.se

Den före detta elitsimmaren Emma Igelström är ny bloggare på improveme.se. Här berättar hon om hur motgångarna gjort henne starkare.

Varför bestämde du dig för att börja blogga?
-Jag har fått frågan många gånger om att börja men jag har inte känt mig mogen. För mig är det viktigt att kunna vara rak och ärlig när jag bloggar. Dt är först nu jag känner att jag vågar vara det och stå för den jag är. Jag hoppas också att mina erfarenheter och det jag har gått igenom kan inspirera och hjälpa andra.

Vad kommer vi att kunna läsa om i din blogg?
-Ni kommer att få följa med i Emma Igelströms hektiska liv. Vardag, jobb, träning och fest. Det kommer bli en salig blandning av ytliga och djupa fundereringar. Det är sån jag är som person.

Vilket är ditt bästa må bra-tips?
-Att följa hjärtat! Gör du det tar du rätt beslut för att tillåta dig själv att må bra.

Du har varit väldigt öppen med dina problem med ätstörningar och alkoholmissbruk. Vad kan du ge för tips till andra med liknande problem?
-Hitta villigheten att lösa det, be om hjälp och ta hjälpen. Våga vara ärlig mot dig själv. Att ha problem är inget att skämmas över. Alla har sina.

Hur mår du i dag?
-Jag är stolt att kunna ärligt säga att jag aldrig mått bättre än jag gör just nu. Jag är fullproppad av självkänsla och jag älskar livet. Med det inte sagt att även jag har dåliga dagar. Eller i alla fall mindre bra.

Har det kommit något positivt ur det du gått igenom?
-Jag skulle inte velat vara utan dessa problem. Det har gjort mig till den jag är idag och jag är stolt över den jag har blivit. Jag hade aldrig fått chansen att jobba med mig själv på det sättet jag gör om jag inte insett och tagit tag i mina problem. Idag ser jag det som möjligheter.

Du bloggar en del om träning, vad har du för mål med träningen idag?
-Jag har inget mer mål än att må bra egentligen. Träningen är inte bara en fysisk ventil för mig utan också en psykisk. Jag mår bra när jag tränar och det är ett utmärkt forum att rensa hjärnan. Jag älskar att röra på mig! Det känns dessutom extra lyxigt att få välja vad jag vill träna. Jag är inte fast i bassängen längre.

Hur kommer hösten att se ut för din del, har du några spännande planer, mål eller projekt?
-Det händer massor i höst! Jag har precis börjat nytt jobb på Utvecklingspoolen som konsult. Jag kommer ha förmånen att på heltid åka runt, möta människor, föreläsa och inspirera. Jag känner mig privilegerad att få den möjligheten. Dessutom är det massa spännande TV-projekt som ska rullas ut i sändning men också flera som är under inspelning och planerade. jag hoppas också i slutet av hösten påbörja mina andra bok. Ser fram emot hösten 2011!

FAKTA: Emma Igelström

Ålder: 31 år
Bor: Alingsås
Gör: Konsult, föreläsare och tv-profil
Blogg: improveme.se/igelstrom

Emma Igelström är ny bloggare på improveme.se.

Emma Igelström är ny bloggare på improveme.se.

Emma Igelström tillsammans med Agneta Sjödin på årets Kristallengala.

Emma Igelström tillsammans med Agneta Sjödin på årets Kristallengala.

Emma Igelström har brottas med en rad problem. Men nu känner hon sig starkare än någonsin.

Emma Igelström har brottas med en rad problem. Men nu känner hon sig starkare än någonsin.

[email protected]

2011-09-20 12:22:00

Publicerad: 20 september 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp