Thatchers diet

improveme.se

Hon gjorde det – gick ner 10 kilo på två veckor. Med hjälp av strikt diet lyckades Margaret Thatcher banta ner sig inför en fotografering år 1979, och vi avslöjar hennes kostplan.

Premiären av nya Margaret Thatcher-rullen ”The Iron Lady” har börjat visas på biografer och politikern gestaltas av kritikerhyllade Meryl Streep. Men hur höll hon sig egentligen i form? Med hjälp av en diet på bland annat ägg, tomat och kaffe lyckades hon gå ner nästan tio kilo -på två veckor.

Frukost
Under sin kostperiod åt Thatcher alltid en frukost på 250 kalorier bestående av grapefrukt, två ägg och svart kaffe. Grapefrukten innehåller växtkomponenter som minskar hungerkänslan, samt mycket fiber och vätska som kickade igång ämnesomsättningen så hon brände fett. Äggulorna innehåller mättat fett som även detta ökade mättnadskänslan, precis som proteinet i äggvitorna och kaffet.

Lunch
Äggen och kaffet följde sedan med till lunchen, plus spenat och tomat. Sammanlagt en kalorimängd på 270 kalorier. Spenat innehåller en växtkemikalie som bidrar till fettförbränning och består av mycket nyttigheter som vitamin A och K, samt järn. 100 gram tomat innehåller bara 18 kalorier, vilket gjorde grönsaken till en viktig del av hennes diet.

Middag
Kaffet och tomaterna följde sedan med till middagsmålet. Magra biffar, gurka och oliver fick hon även smaska i sig, men max för 500 kalorier. Biffarna kunde vara kyckling eller lammkotletter, som innehåller mycket zink och kreatin. Detta är bra för muskelreparation, som i sin tur förbättrar fettförbränningen. Oliverna är rika på enkelomättade fetter som sänker farliga kolesterolnivåer.

Margarets diet bestod bland annat av 28 ägg i veckan.

Margarets diet bestod bland annat av 28 ägg i veckan.

Kaffe var obligatoriskt både vid frukost, lunch och middag.

Kaffe var obligatoriskt både vid frukost, lunch och middag.

Fettsnåla produkter var basen för hennes diet.

Fettsnåla produkter var basen för hennes diet.

I nya filmen

I nya filmen ”The Iron Lady” ser vi Meryl Streep gestalta Margaret Thatcher.

[email protected]

2012-01-31 12:09:00

Publicerad: 31 januari 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp