Gratistips till ett mer hälsosamt liv

improveme.se

Löftet efter sommaren var att bli mer hälsosam, men plånboken ekar tom. Läs vidare och ta del av tipsen som både räddar dina mål och din ekonomi.

Det är inte helt lätt att hålla hårt i plånboken. Elräkningar ska betalas, gymkortet har en fast månadsavgift och de bästa ansiktskrämerna kostar skjortan. Följ improveme.se:s 6 hälsotips som både gör dig och din plånbok glad.

Prova olika gym
Konkurrensen mellan gymmen på marknaden idag är hård. Därför kan det vara en bra idé att testa på olika gym -helt gratis. Många gym erbjuder nämligen gratis provträning vid ett eller ett par tillfällen. Gå sedan vidare till nästa och provträna gratis ett par gånger där också. Ett annat tips är att ta reda på om det finns ett utomhusgym i ditt närområde. Dessa är oftast helt kostnadsfria!

Googla rabatter
Många sidor på nätet erbjuder varuprover direkt hem i brevlådan. Signa upp för nyhetsbrev eller svara på enkäter och ta del av rabatter eller finfina produkter helt gratis.

Ta kortare duschar
Mellan 1300 till 2500 kronor om året. Så mycket kan du spara om du och din familj förkortar duschtiden till fem minuter om dagen, menar Vattenfalls energiexpert Lars Ejeklint.

Ladda ner hälsoappar
I iTunes finns tusentals applikationer som kan hjälpa dig i ditt vardagsliv. Ladda ner appar med tips på hälsosamma recept, en kalender som hjälper dig att förutse din menstruation eller en träningsapp som håller koll på hur långt du springer och hur många kalorier du förbränner. Och det bästa av allt: många av dem kostar ingenting alls!

Återfukta gratis
Sväng förbi närmaste skönhetsbutik och be om gratisprover. Ett gratisprov kan räcka i flera dagar och får du flera stycken kan du klara dig på dem ett bra tag.

Twittra för rabatter
Följ dina favoritbutikers uppdateringar i sociala medier som Twitter, Facebook och Instagram. Där kan de ofta skriva om dagsaktuella och passa på-erbjudanden du annars inte får ta del av.

Bildspel: Gratistips till ett mer hälsosamt liv

Bildspel: Gratistips till ett mer hälsosamt liv

isabella.eklof@improveme.se

2014-11-05 07:46:00


Text:
Publicerad: 5 november, 2014