Så här blir du av med dina påskkilon

improveme.se

Efter en långhelg med mycket mat och godisfyllda påskägg kan man lätt lägga på sig ett par extrakilon. Improveme.se ger dig tipsen för hur du enkelt återfår din vanliga figur.

Undvik salt. Natrium är ett lurigt ämne som gör att kroppen binder vatten. På så sätt blir du lätt uppblåst. Krydda istället med färska örter!

Självklart bör du undvika socker, eftersom du antagligen mår illa bara av att titta på de halvätna chokladhararna. Glöm inte bort att även undvika sötningsmedel. Sorbitol och lactitol är några sötningsmedel som magen har svårt att bryta ned – vilket leder till uppblåst mage.

Ät grönsaker som är rika på vatten, på så sätt minskar du risken från att kroppen blir uttorkad. Fänkål, gurka och sparris är tre bra alternativ. Du kan även dricka osötad tranbärsjuice för att hålla kroppen i rätt skick!

Sist men inte minst, rör på dig! Ta en långpromenad med familjen, använd 15 minuter av lunchen för en rask promenad eller varför inte ta fram cykeln lagom till det fina vårvädret? Vardaglig motion hjälper matsmältningen på vägen.

Bildspel: Så här blir du av med dina påskkilon

Bildspel: Så här blir du av med dina påskkilon

[email protected]

2013-04-01 03:13:00

Publicerad: 1 april 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp