Så kan du äta dig smal

improveme.se

Det bästa sättet att uppnå en platt mage är att träna ordentligt och äta rätt. Men det finns faktiskt vissa saker som skyndar på din fettförbränning och hjälper dig att bli smal snabbare.

Du behöver alltså inte banta för att kunna gå ner i vikt och få din drömkropp. Du kan enkelt snabba på din fettförbränning genom att äta vissa saker. Vi har listat tio förslag på olika typer av mat som du kan äta för att bli smalare.

Mandlar
Mandlar innehåller inte enbart höga halter av E–vitamin som är bra för huden, utan deras höga fiberinnehåll ger dig också en mättnadskänsla. Enligt en ny studie från ”Purdue University” är det nu bevisat att trots att mandlar innehåller ganska mycket kalorier så bidrar de inte till en ökad mängd kroppsfett.

Bladgrönsaker

Det snabbaste sättet att platta till din mage? Ät en grön sallad till varje måltid. Grönkål, spenat och romansallad är alla kalorisnåla och fiberrika och erbjuder massor av viktiga vitaminer som bidrar till vätskeansamling utan att ge dig känslan av uppsvälldhet, som många andra grönsaker kan göra.

Gryn

Olika gryn som till exempel havre ger dig en enorm mättnadskänsla. Därför kan det vara svårt att tro att de faktiskt kan bidra till viktminskning. Men att äta en portion på morgonen är faktiskt jättebra för din hälsa. De innehåller få kalorier, men du kommer att känna dig mätt längre då de innehåller så kallad långsam energi. Gryn kan också vara bra för att minska ditt kolesterolvärde.

Olivolja

Fett kan faktiskt hjälpa dig att gå ner i vikt. Oljan innehåller ett ämne som bryter ner överflödigt fett i kroppen.

Grönt te

Grönt te kan bidra till att rensa kroppen på överflödig vätska, vilket också kan minska svullnaden i magen. Grönt te ökar din matsmältning, vilket gör att du bränner fett snabbare.

Tranbärsjuice

Juicen innehåller inte enbart en hög dos med antioxidanter och C–vitamin, den hjälper dig också att bli av med överflödig kroppsvätska.

Chili
Att lägga till chili i maten är ett utmärkt sätt att snabba på matsmältningen, vilket också bidrar till fettförbränning. En enda chili innehåller en daglig dos av beta–karotin, vilket är bra för hud, hår och naglar.


Bananer

Många tror att bananer faktiskt leder till en viktökning, men detta stämmer inte. Bananer är bra för att få i sig zink, som är bra för huden, och innehåller fibrer som ger en mättnadskänsla.

Bär

Bär innehåller antioxidanter och fibrer, de innehåller också få kalorier.

Kanel

Kanel håller ditt blodsocker i schack genom att stimulera din insulinproduktion. Det finns också vissa uppgifter som pekar på att kanel gör så att fettcellerna i kroppen blir mer mottagliga för insulinet. Detta innebär att kroppen kommer att förbränna det överflödiga fettet som du har i kroppen.

Här är maten som är bra för din förbränning.

Här är maten som är bra för din förbränning.

Fett kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Fett kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Bladgrönsaker innehåller mycket vitaminer.

Bladgrönsaker innehåller mycket vitaminer.

Grönt te är bra för fettförbränningen.

Grönt te är bra för fettförbränningen.

Bär innehåller antioxidanter och är fibersnåla.

Bär innehåller antioxidanter och är fibersnåla.

[email protected]

2014-02-13 13:27:00

Publicerad: 13 februari 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp