Viktigt i gymväskan

improveme.se

Händer det ofta att du behöver något när du är på gymmet – men det aldrig finns tillgängligt? Slappna av – se till att alltid ha med detta i träningsväskan så är du säker.

Vare sig du tränar på morgonen, under lunchrasten eller direkt efter jobbet så är det inte alltid helt lätt att packa en träningsväska. Ibland tar man med för mycket, ibland har man glömt något. Det behöver emellertid inte vara så svårt -så länge du har det nödvändigaste klarar du dig varje gång. Se bara till att inte glömma kläderna…

Wipes
Att ha några våtsetvetter tillgängliga kan ta bort det värsta av svetten och, om du väljer rätt märke, samtidigt ge en svalkande känsla. Det är även bra ifall du är sen till ett möte och snabbt behöver fräscha upp dig.

Handsprit

När du är på gymmet tar du i handtag, redskap och hantlar -precis som alla andra på anläggningen. Ha alltid med en liten flaska handsprit och smörj in dig medan du byter maskiner.

Plastpåsar
Blöta handdukar och svettvåta träningskläder kan vara ett paradis för bakterier. Förvara det du använt i separata plastpåsar så slipper du både odörer och ovälkomna baciller.

Snacks
Gå aldrig till gymmet vrålhungrig -se till att ha en påse nötter i väskan för de där gångerna du inte hinner köpa något. Se bara till att lägga ner en ny påse när du ätit upp den första!

Plåster
Ett par extra nödvändigheter är alltid bra att ha. Plåster och hårsnoddar kan ofta komma till användning och tar inte upp så mycket plats.

Bildspel: Viktigt i gymväskan

Bildspel: Viktigt i gymväskan

kevin.krooks@improveme.se

2013-12-12 16:12:00

Publicerad: 12 december 2013

Slipp torr hy i vinter

Så håller du huden len och fräsch