Squaredans – billig fettförbrännare

improveme.se

Det är skillnad på träning och träning. Beroendes på vad vi vill få ut av workouten överväger vi olika faktorer. Är du ute efter det billigaste alternativet? Då är Squaredans det perfekta valet.

Träningskort, träningskläder och tillbehör kan addera upp till svidande belopp på kontot. Det kan vara så pass att det till och med påverkar motivationen negativt. Men ge inte upp än.

Zmarta, en finansiell tjänst som jämför olika erbjudanden, gjorde ett hälsoindex där de jämförde billigaste och dyraste träningsalternativen. Squaredans tog en första plats som det effektivaste och mest plånboksvänliga valet.

Priset mättes i kronor per brända kalorier där den amerikanska folkdansen uppskattades att kosta 7kr/kalori. Längre ner på listan hittar vi de dyraste alternativen som, inte helt oförväntat, var ridning och golf. De kostar hela 61kr respektive 100kr/kalori.

Fakta:

Squaredans är en traditionell, amerikansk pardans som utförs i par av fyra. Dansen börjar med att paren bildar en fyrkant, (square), därav namnet.

Bildspel: Squaredans – billig fettförbrännare

Bildspel: Squaredans – billig fettförbrännare

dagmawit.alemayehu@improveme.se

2015-03-18 11:09:00

Publicerad: 18 mars 2015

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på