Våga älska muffen din

Till skillnad från killar som pratar om längd och jämför storlek på snoppen så snackar vi tjejer sällan om våra snippor, muffar eller vad man nu vill kalla dem. Vi har den, men man ska inte prata om den, det är ”för mycket information” säger en del. Bara att läsa om brasiliansk vaxning kan få en del att generat fräsa ifrån. Varför är det så?

Varför inte vara stolt över muffen? Våga prata om den. Dela med sig av produkter man använder för att hålla sig fräsch och frisk. Det vågar det norska företaget Lycon Nordic med sin underlivs-serie ”I love my muff”.

livemymuffblue

Här har vi produkter som hjälper till att hålla muffen i schack. För jo, vi behöver tvätta av oss där nere. Det samlas hudavlagringar, och annat gegg som kan orsaka inte bara obehaglig doft, utan i värsta fall även sjukdomar.

En del må föredra naturlig doft, medan andra hellre vill dofta rent. Med I love my muff har man två olika dofter att välja mellan. Den gröna doftar mjukt av citrus, vanilj och ylang ylang och den blå har en uppfriskande doft av lavendel och apelsinblommor. Produkterna innehåller inte parfym utan dofterna kommer från eteriska oljor. De framställs för hand och innehåller bara naturliga ämnen som inte ska framkalla allergier.

ilovemymuff-a

Serien innehåller tre steg. Första steget är Clean wash som är en mild tvål. Steg två är en lugnande och antiseptisk spray (perfekt om du rakat eller vaxat dig). Steg tre är en mjukgörande lotion.

ilovemymuffred

För den som är på språng finns även ett fjärde alternativ och det som kanske är det allra smartaste, nämligen våtservetter för muffen att ha i handväskan när man snabbt behöver fräscha till sig. Torka av och spola ner (dessa får man lov att slänga i toastolen till skillnad från en del andra våtservetter som kan orsaka stopp).

Publicerad: 17 september 2015

Hästsvans på fem minuter – precis som Victoria!

Stressad? Gör som kronprinsessan!