Lyxigt förpackat vatten – kändisarnas nya favoritaccessoar

Att dricka vatten är något många gör automatiskt från ett vanligt glas. Andra (som undertecknad) har däremot jättesvårt att få i sig det nödvändiga vattnet. För vatten är vad kroppen behöver. Andra vätskor kan ligga och skvalpa runt i magen men tas inte upp som helt vanligt vatten gör.

Så vad kan man göra? En del trycker ner frukt och bär i vattnet för att bli mer sugna. Dock har man ju inte alltid en näve hallon till hands. Men om man förpackar vattnet snyggt då? Då bör det väl bli lite lättare att få i sig rätt mängd?

Den trendigaste vattenbehållaren just nu är en bkr-flaska. Det är en glasflaska med ett hölje av silikon. På så sätt kan man ha den med sig i väskan eller på träningen utan att man riskerar att den går sönder. Flaskorna kommer i en mängd färger och de finns även med mönster i form av hjärtan. Hur söta som helst.

Tal Winter och Kate Cutler från San Francisco ligger bakom dessa populära flarror. Deras story är att eftersom de själva älskar glamour, höga klackar, designerkläder, lyxiga resor och SPA så kände de att sunkiga plastflaskor inte riktigt passade in i deras för övrigt stilmedvetna livsstil. Nej, vattnet ska vara som en snygg accessoar. Och så föddes den silikonbeklädda bkr-flaskan.

Några av stjärnorna som ses med bkr-flaskor är Jessica Alba, Jennifer Garner, Gisele Bûndchen, Kristen Bell och Malin Åkerman.


Text: Louise Flinck
Publicerad: 16 juli, 2015