Mustachprydd törstsläckare i jul

Gillar du smak av ingefära och har lite humor? Ja, då kanske du ska spexa till det med lite mustachdryck på julbordet? 

19728 - Ginger Joe Pear 330ml Bottle v2Ginger Joe Touch of Pear är enligt pressreleasen en törstsläckare av rang, som passar perfekt till kryddstark smak. Och precis som man inte glömmer den unika mustaschprydda flaskan – glömmer man inte den spännande ingefärasmaken.

Pärontonen tillför friska nyanser som gifter sig utmärkt med den kittlande ingefäran. Ginger Joe Touch of Pear är ett friskt, lättsamt alternativ under vinterhalvårets högtider och som passar utmärkt ihop med julens smakrika mat.

Historien om mustaschen på flaskan kommer från “Ginger” Joseph Stone, en mustaschprydd grönsakshandlare bosatt i London. Legenden säger att Joe var extremt förtjust i den pirriga smaken av ingefärsrot och det var vid hans första djupdykning i ingefärsdrycken kring år 1740 som mustaschen blev hans signum.

Ginger Joe Touch of Pear är tillverkad av druvjuice och pikant ingefära. Smaken är kryddig med lätt hetta och tydlig karaktär av ingefära med runda inslag av päron, lime och citrongräs. Ginger Joe Touch of Pear är helt fri från gluten.

Stone’s Ginger Joe Touch of Pear (Alk: 4 %) finns som beställningsvara på Systembolaget.

Redaktionen
Publicerad: 21 december 2015
Foto: Alamy, Press

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp