Jämförs med en häst

Prins Charles hustru Camilla Parker-Bowles mobbas för sitt utseende. Nu jämför engelska News of the World henne med en… häst.

Efter prinsessan Dianas död fick inte prins Charles älskarinna, Camilla Parker Bowles, det lätt. Den engelska tabloidpressen började snart mobba hennes utseende.

Att Camilla inte var lika bildskön som Diana gick att läsa var och varannan vecka. Men efter åratals häcklande skriverier har hetsen mot prins Charles nuvarande hustru ännu inte upphört.

Inför nyår presenterar tidningen News of the World en bildserie på “årets 50 mest chockerande kändisbilder“. På plats 47 återfinns Camilla på en bild tillsammans med en gnäggande märr.

Bildtexten är syrlig, närmast elak, och lyder: “Bakom kulisserna vid stallet på Londons Olympia mötte hertiginnan av Cornwall en häst“. För att förtydliga vem som är vem på bilden har tidningen till och med skrivit ut att hästen står till höger.
-Det här inte roligt. De här hemska skriverierna har pågått i årtal och är både pinsamma och skamliga för tidningarna, säger en upprörd källa vid det brittiska hovet.

Bildspel: Jämförs med en häst

Bildspel: Jämförs med en häst

redaktion@improveme.se

2008-12-29 22:14:00


Text:
Publicerad: 29 december, 2008