Förfina dina ansiktsdrag

Stina Auer är leg. sjuksköterska med specialisering inom ansiktskonturering, estetiska behandlingar och injektioner. Hon arbetar på Ellipseklinikken i Stockholm.

Att ha en tydlig och markerad käklinje är ett ideal hos både män och kvinnor som är högt prioriterat. Ansikten som har detta naturligt ser mer välformade ut och linjerna blir mer graciösa och markerade vilket är positivt för hela ansiktet, framförallt i profil.

Men inte alla har dessa markerade käklinjer medfött och då finns det en behandling som jag ofta gör på patienter som dessa och det är helt enkelt att med kroppsidentiska ämnen (hyaluronsyra) bygga upp käklinjen så att de passar patientens önskan och ansiktets redan befintliga drag.

Genom att använda en specialdesignad nål som är trubbig – minimeras blåmärksrisken och de flesta patienter upplever ingreppet som nästintill smärtfritt. Vanligtvis är man lite öm och knölig första dagarna efter men det läker fort och smidigt.

En normalstor behandling kostar mellan 10 000 -15 000 kronor och håller ungefär ett år och därefter fyller man på med små volymer för att resultatet ska bibehållas.

För mer information, kontakta Ellipseklinikken: www.ellipseklinikken.se

Bildspel: Förfina dina ansiktsdrag

Bildspel: Förfina dina ansiktsdrag

skonhetsrad@improveme.se

2010-09-16 06:42:00

Publicerad: 16 september 2010

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på