Vadet: Ingen alkohol – på 100 dagar

improveme.se

Från festprisse till nykterist. På 100 dagar ska Improveme.se:s nya bloggare Michael Lindqvist inte dricka en droppe alkohol – och skaffa sig ett sexpack. – Det kommer bli tufft, säger han.

Michael Lindqvist, 25 plus, jobbar som säljare inom medievärlden och gillar att umgås med sina vänner och kollegor. Allt som oftast blir det en och annan drink på Stureplan i Stockholm. Fram tills nu.

-Jag är trött på att vara bakis, känner att kroppen börjar förfalla och mina vänner har ledsnat på att höra mig tjata om att jag ska börja träna. Därför fattade jag beslutet till slut, säger han.

Tidigare har Michael inte ens klarat en vit månad, men nu ska han alltså under 100 dagar inte dricka en droppe alkohol, byta till en hälsosammare kost och börja träna. Och för att han inte ska kunna dra sig ur kommer han att göra det i offentlighetens ljus -på Improveme.se.

-Jag kommer att lägga upp en bild på min överkropp varje dag, vilket känns lite jobbigt nu i början med min ölkagge, men det gör mig också mer motiverad till att verkligen träna hårt.

-Jag kommer att prova på en hel del annorlunda och tuffa träningsmetoder, som ni kommer kunna se i bloggen.

För att Michael inte ska uppfattas som den extremtråkiga killen bland sina polare kommer han fortfarande att gå ut någon gång i veckan, men byter ut favoritdrinken fidelcastro mot Loka Citron.

Med bloggen hoppas
han kunna inspirera andra till att leva mer hälsosamt, och han hoppas att han själv en dag ska kunna socialisera med människor och vara sig själv -utan alkohol.

-Jag har bestämt mig och jag ska klara det. Eller jag måste klara det! Jag har slagit vad med en kompis och förlorar en hel pengar om jag inte gör det, säger Michael och skrattar.

Följ Michaels resa på hans blogg här!

Följ Michaels blogg

Följ Michaels blogg ”Underbar på 100 dar”!

Michael är 25 plus, jobbar som säljare på Tv.nu pch bor på Lidingö i Stockholm.

Michael är 25 plus, jobbar som säljare på Tv.nu pch bor på Lidingö i Stockholm.

Han gillar att gå ut på V, Sturecompagniet i Stockholm, och dricker helst fidelcastro.

Han gillar att gå ut på V, Sturecompagniet i Stockholm, och dricker helst fidelcastro.

emelie.wiktoren@improveme.se

2012-08-10 08:33:00

Publicerad: 10 augusti 2012

Slipp torr hy i vinter

Så håller du huden len och fräsch