Möt bloggaren Christoffer Olsson

improveme.se

Han älskar att sjunga, är intresserad av heminredning och bor i Malmö med sin sambo och deras tre chiuauor. Möt Improveme.se-bloggaren Christoffer Olsson.

Christoffer, 26, lärde sig sjunga innan han började prata och gick musik på gymnasiet. Han spelar in en hel del låtar hemma.

-Jag har publicerat ett par halvseriösa låtar på bloggen. Det är möjligt att det blir fler snart, säger han.

Förutom musik är Christoffer intresserad av heminredning och mode och på bloggen delar han med sig av inredningsfynd som han gör. Det blir också en hel del bilder på chiuauorna.

-Först hade vi Rocky men så tyckte vi lite synd om honom eftersom han fick vara ensam mycket på dagarna. Så då skaffade vi flickvännen Dixi till honom och så kom lilla Pixi. De var svårt att göra sig av med henne, så nu har vi tre hundar, säger Christoffer.

Nyligen blev Christoffer klar med sin utbildning inom administration och HR och nu söker han jobb. På fritiden tycker han om att träna, träffa vänner och familj och gå på nattklubbar i Malmö och Köpenhamn.

Att ta hand om
sitt yttre tycker Christofferär viktigt.

-Jag är intresserad av skönhet och läser gärna om nya krämer. En ögonkräm som tar bort påsar under ögonen är ett måste. Och så ser jag till att klippa mig en gång i månaden.

Spana in Christoffers blogg här.

Christoffer Olsson har bloggat sedan 2008.

Christoffer Olsson har bloggat sedan 2008.

Här är en av hans tre chiuauor – Rocky.

Här är en av hans tre chiuauor – Rocky.

redaktion@improveme.se

2013-07-10 13:06:00

Publicerad: 10 juli 2013

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på