Så ska Anja Felicia bli en bra förebild

improveme.se

Hon har som ambition att lämna tiden på ”Paradise Hotel” bakom sig. Nu vill hon istället satsa fullt ut på att sprida positiv energi och bli en bra förebild. Möt improveme.se:s nya toppbloggare Anja Felicia!

Anja Almeida, 23, hade precis kommit hem från en längre resa i Turkiet när hon plötsligt fick reda på att hon skulle få vara med i TV3-dokusåpan ”Paradise Hotel”. Då var det bara att sätta igång med förberedelserna inför den stora TV-inspelningen i Mexiko.

-Allt gick så fort. Jag skulle vaccinera mig, packa och hinna gå till en psykolog för att se att jag skulle klara pressen i programmet, berättar Anja.

Hur tycker du att du framställdes i TV?

-Jag tycker faktiskt att jag skötte mig väldigt bra i huset, säger Anja och tillägger att hon inte ångrar sin medverkan.

-Men det är klart att det blir lite tjatigt i längden. ”Paradise Hotel” var en sådan liten del av mitt liv och jag har såklart varit med om en massa andra roliga saker tidigare också.

Anja har bloggat
från och till i flera år men det är inte förrän nu hon valt att satsa på det fullt ut. Hon uppskattar all pepp och uppskattning hon får från sina läsare och berättar att de är duktiga på att ge henne konstruktiv kritik.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

-Det händer så mycket roligt i mitt liv. Det är nya saker varje dag, och det får läsarna följa med på, säger Anja och fortsätter:

-Jag har som ambition att ha en så väluppdaterad blogg som möjligt med mycket fina bilder. Jag vill att bloggen ska kännas inbjudande och jag älskar att inspirera andra genom att bjuda på tips om både skönhet och smarta generella lösningar.

Vad har du för framtidsplaner?

-Jag har alltid drömt om att bli författare och skulle gärna släppa böcker i framtiden. Om fem år hoppas jag också att jag bor i en fin lägenhet och reser mycket och lär mig nya saker hela tiden.

Här hittar du Anja Felicias blogg!

Anja Almeida är ny toppbloggare på improveme.se!

Anja Almeida är ny toppbloggare på improveme.se!

Vi får följa med i hennes vardagsliv.

Vi får följa med i hennes vardagsliv. ”Det händer nya saker varje dag”, säger hon.

Ett av Anjas främsta mål är att vara en bra förebild för sina läsare.

Ett av Anjas främsta mål är att vara en bra förebild för sina läsare.

Hon var en av deltagarna i årets säsong av

Hon var en av deltagarna i årets säsong av ”Paradise Hotel”. Bild: TV3

”Om fem år hoppas jag att jag har släppt en bok. Och så bloggar jag – garanterat”, säger Anja.

[email protected]

2014-05-08 10:13:00

Publicerad: 8 maj 2014

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp