De vanligaste missarna

Genom att avslöja de fem vanligaste grooming-missarna slipper du nu göra samma felsteg om och om igen.

Orange i fejset
Missfärgning av brun-utan-sol är inte helt okej. Allt för ofta ser vi män med missfärgade hårfästen och ögonbryn i en mindre attraktiv orange nyans. Detta kan lätt åtgärdas genom att applicera lite vaselin vid hårfästet. Därefter smörjer du noggrant in din brun-utan-sol-produkt, gärna en variant som är anpassad för just ansiktet. Blöt en tops och torka försiktigt bort överflödet kring brynen. Låt produkten sjunka in i huden under natten och tvätta av ansiktet på morgonen.

Duschkräm i ansiktet

Duschkrämer och handtvålar är inte till för att användas som ansiktetsrengöring. Dessa produkter torkar ut huden och kan be upphov till blemmor och finnar. Håll dig därför till produkter som är anpassade för ansiktet.

Nedbitna naglar

Bitna naglar och blödande nagelband är ingen vacker syn. Håll dig ifrån fingertopparna och ha alltid en fet handkräm till hands. Ovanan kan även vara ett tecken på stress. Se då till att pensla på Stopp och Väx på naglarna. Det smakar apa när du stoppar fingrarna i munnen och du påminns om att stressa ner.

Hår i näsan
Hår i öron och näsborrar ska puts väck. Det är oattraktivt och ger ett snuskigt intryck. En nästrimmer är ett bra och billigt hjälpmedel. Du blir smärtfritt av med hårstråna på ett par sekunder.

Ta det lugnt med vaxet
Överdosera inte mängden vax i barret. Applicera med måtta för ett snyggt naturligt resultat.

Bildspel: De vanligaste missarna

Bildspel: De vanligaste missarna

[email protected]

2009-07-23 09:25:00

Publicerad: 23 juli 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp