Spänner shortsen?

Börjar shortsen och tröjorna strama lite extra helt utan anledning? Det kan bero på ett flertal faktorer. Vi listar fem av dem.

1. Under stressiga perioder väljer en del att slänga i sig något fort för att få lunchen överstökad. Gärna take away eller micromat. Detta är mat som oftast inte innehåller någon näring utan endast snabba kolhydrater som är allt annat än bra för din kropp. Undvik därför friterad mat som pommes, chickennugets och även feta såser och dressingar.

2. Utebliven träning kan bero på tappad lust, sjukdom eller ett hektiskt schema. Men något många glömmer är att ändra kosten vid träningsuppehållet. Rör du inte på dig så behåller du inte vikten. Så justera din kost vid uppehållet.

3. När livet flyter på är det lätt hänt att slarva med mellanmål och bakverk till jobbfikan. Det är skillnad på att unna sig och unna sig. En chokladkaka då och då är helt okej, men det är en annan sak att äta bullar till varje eftermiddagsfika. Var bestämd och håll dig till två dagar i veckan.

4. Många bilägare blir alldeles för bekväma och väljer att åka bil överallt istället för att ta en liten promenad. I det långa loppet kan detta göra stor skada för figuren. Det är de små valen som skapar förändring.
Källa: Viktklubb

Bildspel: Spänner shortsen?

Bildspel: Spänner shortsen?

[email protected]

2010-07-01 08:38:00

Publicerad: 1 juli 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp