Så charmar du den svårflirtade tjejen

improveme.se

Är du osäker på om hon verkligen är intresserad av dig? Känns det som att hon spelar svår? Lugn. Här är planen för hur du ska lyckas få henne ändå.

Kvinnor spelar svårfångade för att få dig att vilja ha dem, men också för att testa ditt engagemang, visar en nya australiensisk studie enligt Men’s Health. Det kan därför vara en bra idé att fortsätta visa för henne att du är intresserad, vilket troligtvis kommer få henne att inse att du kan tänka dig att bli tillsammans med henne.

Men det är inte alltid så lätt att veta huruvida hon är ointresserad eller bara spelar svår. Läs vidare och ta reda på några typiska knep hon kommer att använda i sin taktik för att spela svårfångad -och hur du ska agera för att överlista henne.

1. Hon tittar på dig -och vänder sig bort

En del tjejer tycker att det ska räcka med att bara ge killen en liten signal för att han ska vilja komma fram till dem. Ett kort ögonkast är en typisk sådan signal.

Din plan: Försäkra dig om att det faktiskt handlade om en signal från hennes sida innan du går fram till henne. Ögonkontakten kan ju faktiskt ha varit oavsiktlig. Vänta och se om hon spanar in dig igen och svara med ett charmig leende samtidigt som du visar för henne att du vill att hon sätter sig bredvid dig. Hon kommer troligen att protestera, vilket ger dig en chans att etablera ett roligt spel mellan er om vem som ska ta första steget.

2. Hon är långsam på att svara när du hör av dig

Att det tar timmar innan hon svarar på dina sms behöver inte betyda att hon inte är intresserad, men hon kan fortfarande vara lite tveksam. Du har antagligen inte gjort ett tillräckligt stort intryck ännu för att hon ska känna ett behov av att svara snabbt.

Din plan: Om det börjar bli till ett mönster att hon alltid dröjer med sina svar kan du prova att skoja med henne och skriva något i stil med: ”Det är bäst för dig att du svarar snabbare den här gången, bara för att vara säker på att jag inte redan hunnit gifta mig och skaffa barn”. På så vis hintar du om att du tycker att det är ett problem men verkar samtidigt inte arg eller irriterad.

3. Hon vill vänta ett bra tag med sex

Du ser en ny tjej som definitivt inte är oskuld, men som ändå vill att ni ska vänta ett tag innan ni ligger med varandra. Anledningen till att hon vill vänta kan vara att hon inte känner sig tillräckligt trygg ihop med dig ännu.

Din plan: Strunta i ”vänta tre dagar med att ringa”-regeln och visa henne istället att du har seriösa planer i sikte. Umgås flera dagar i rad och planera in saker ni ska göra ihop i nästa vecka. På så vis känner hon att du är här för att stanna och kommer känna tillit till dig snabbare.

Bildspel: Så charmar du den svårflirtade tjejen

Bildspel: Så charmar du den svårflirtade tjejen

[email protected]

2013-11-19 08:52:00

Publicerad: 19 november 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp