Bästa julklappstipsen för pojkvännen

Det lackar mot jul och snart är det dags att handla julklappar till pojkvännen och pappan. improveme.se:s Daniel Nyhlén har botaniserat i webbshopparna och ger nedan sina tips på vad du kan gå loss på om fantasin tryter.

 

all-about-bond-hardbackFotoböcker

En underskattad gåva som ofta blir uppskattad. Terry O´Neill är mannen som fotograferat filmstjärnorna ur udda perspektiv sedan 1960-talet. I hans oslagbara ”Terry O´Neill” får vi se mängder av konstnärliga och oftast roliga bilder med underfundig humor. Bland annat David Bowie som ung poserade för mästerfotografen. En annan bok som pappa med all säkerhet kommer uppskatta är fotografens James Bond-bilder i fotoboken ”All about Bond”.

Filmklassiker

Fortsätter vi på Bondtemat är alltid en DVD -film en julklapp som går hem. Sean Connerys comeback som Bond ”Never say never again” får alla män att känna sig lite yngre. Får den yngre generationen (lillebror, etc) kan 007-moderna Daniel Craig i den explosiva ”Skyfall” uppskattas lite mer. En annan rulle som aldrig är fel är regissören James Camerons mästerverk ”Avatar”, ett mästerverk som slår det mesta.  avatar

Nakenkonst

Varför inte chocka lite? En ganska udda men underhållande fotobok är Taschen förlags ”My Buddy, World War II Laid Bare”. En fotobok där soldaterna under andra världskriget slänger paltorna och näckar helt ogenerat.  En garanterat snackis och tittmagnet efter julbordet.

mybuddy

Hundguider

Mannens bäste vän… Alla hundägare älskar sina vovvar och så även undertecknad. På nätet finns alla möjliga böcker om era favorithundar. Mina val blev böcker om dvägpinschern, då min lille bästis tillhör den kategorin. ”Minature Pinscher” är visserligen på engelska men funkar ändå.

minimini

Grooming

Män kanske inte alltid är så bra på att shoppa skönhetsprodukter till sig själva. Så hjälp dem lite på traven under storhelgen. Mina favoriter gällande doft är exempelvis Chanel Allure Homme Sport. En fantastisk doft som passar ung såväl som gammal.

allure-homme-sport-eau-extreme-spray-50ml.3145891235500

Daniel Nyhlén
Publicerad: 12 december 2014
Foto: Alamy & press

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på