6 tips för mannen

improveme.se

Ibland är det svårt att tala om vad man tycker om för sin sexpartner. Här listar vi tipsen som kommer att överraska.

1. Är du den som brukar svettas under sex? Låt oss hålla tummarna för det. Inte bara för ett bevis på ansträngning, utan för att du då osar testosteron! Svett har visat sig ha en biologisk effekt hos kvinnor som gör de upphetsade.

2. Håll temperaturen uppe. Det är ingen idé att försöka svalka kropparna under sex. Utnyttja istället värmen i rummet då den hjälper blodkropparna att svälla -där de båda könen är högst inblandade.

3. Försöker ni skaffa barn? Jobba på en gemensam orgasm! Den kvinnliga orgasmens sammandragningar bidrar till att sperman lättare tar sig upp längst den vaginala kanalen för att befrukta äggen.

4. Undvik inte sex vid huvudvärk -bota den istället med en orgasm. Endorfinet som pumpas ut i kroppen har samma verkan som de värktabletter du annars skulle använda dig av.

5. En ordentlig orgasm kräver förspel. Det gäller båda kön mer eller mindre och har du tidigare aldrig varit den som lägger ned tid och engagemang på ditt förspel har du missat något. Rör din partner, stryk försiktigt hela kroppen, sug och slicka på din partners bröstvårtor, lår, vagina och klitoris. Ta reda på vad er partner tycker om och förhoppningsvis ska ni få uppleva en helt annan orgasm än tidigare.

6. Stimulera klitoris med rätt fokus. Använd dina fingrar och stimulera området runt om klitoris. Nerverna sitter inte endast i den synliga delen av klitoris utan forsätter runt hela vaginan.

Nu kan ni bjuda njuta mer i sängkammaren

Nu kan ni bjuda njuta mer i sängkammaren

[email protected]

2011-08-31 15:08:00

Publicerad: 31 augusti 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp