7 avtändande saker

improveme.se

Kroppshår, lukt och smutsiga kläder. Det finns mycket avtändande saker hos män och vi har listat det du ska undvika.

När det är en fråga om vad som är sexigt och osexigt finns det en stor individuell variation, men vissa saker bör alla hålla sig borta ifrån. Här är de vanligaste sakerna som kvinnorna tycker är avtändande hos en man som hon önskar du visste.

Hår
1. Om du har längre hår, låt det vara utsläppt. Undvik hästsvansar så ofta du kan, rufsiga långa lockar ser bättre ut. Be din frisör klippa dig så det fortfarande är långt, men tillräckligt kort för att inte kunna sätta upp det.

2. Däremot kan kroppshår vara sexigt och utstråla manlighet -åtminstone på bröstet. Få bort håret med hjälp av rakning eller vaxning, men gå till ett proffs för att få bort det som du inte kommer åt.

3. Liksom med brösthår kan ansiktshår vara manligt, men se till att vårda det. Var vaksam på att det ser fräscht, bra och inbjudande ut. Skägget omringar ju trots allt läpparna…

Odör
4. Skägget trimmat, ryggen vaxad, du är redo. Eller? Även det som inte syns måste underhållas. Illaluktande andedräkt och gula tänder är inte speciellt charmigt men det går enkelt att åtgärda med hjälp av tandkräm och tandtråd.

5. Lika lite som att lukta illa i munnen är svettlukt något som också går bort. Parfym och deodorant löser detta problem, men ta det lugnt med det förstnämndaså du inte sprejar för mycket. Ett sprut på halsen och handlederna räcker gott och väl.

Kläder
6. Oavsett om det är ketchup, vin eller öl så är alla typer av fläckar på kläderna ingenting damerna vill se, de uppskattar att du gör en ansträngning för dem. Ha en ren t-shirt på arbetsplatsen eller i bilen som du snabbt kan byta till om det skulle behövas.

7. Vissa saker är bäst lämnat åt fantasin, och det gäller även när du går på stranden. Undvik tighta Speedos och bär istället badbyxor med kortare ben för att slippa felriktade blickar.

Bildspel: 7 avtändande saker

Bildspel: 7 avtändande saker

[email protected]

2012-01-03 15:30:00

Publicerad: 3 januari 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp