Förför henne snabbt

improveme.se

Ett fast handslag, en stadig ögonkontakt. Första intrycket är allt. Med vår guide förför du henne på nolltid.

Att vara intressant är viktigt när man hälsar på någon ny, så se till att ge ett så bra intryck som möjligt. Allt från handskakning till tonläge spelar roll, så följ dessa steg för att förföra henne redan vid första mötet.

Skaka hand är det man oftast gör när man hälsar på en ny person, men det gäller att göra det på rätt sätt. Ett slappt handslag ger ofta intrycket att personen är blyg och osäker. Ta ett ordentligt tag i hennes hand, men se till att inte krossa den.

Även handlederna spelar roll här. Nervändarna i våra dessa är extra känsliga för beröring, enligt massaseteraputen Peter Jones. Medan du skakar hand kan du sträcka ut ditt långfinger lite längre så det berör hennes handled. Låt det sedan glida ner till handflatan när ni slutat skaka, då detta också är ett känsligt område.

Att titta henne i ögonen förför henne mer än du tror. Men med detta menar vi inte att du ska stirra på henne, du vill inte se läskig och obehaglig ut. Tricket här är att visa ditt intresse utan att se för desperat ut. ”Blicka djupt in i hennes ögon och säg två meningar till henne, på den tredje vrider du sedan bort huvudet och tittar någon annanstans”, föreslår psykologen Pamela Regan.

Och när ni väl pratar -tala för guds skull inte om vädret. Nämn något om hennes vänner, exempelvis ”dina kompisar verkar trevliga, hur känner ni varandra?”. Det tolkas som en komplimang och öppnar ett fönster in till hennes förflutna. Genom att skapa band som dessa frigörs dopamin, en humörhöjare i hennes hjärna.

När konversationen väl har satt fart -visa att du är intresserad. Nickningar och leenden är ett bra sätt att visa uppmärksamhet medan ni konverserar.

När det väl är din tur att prata, tala med pondus i rösten. En brittisk studie visar att kvinnor som fick höra inspelningar på 34 olika röster bedömde de med djupare röst som mer attraktiva än de med ljusare. Tryck ut luft och tala från bröstet. Det här förlänger luften som strömmar förbi stämbanden och får din röst att låta mörkare.

Bildspel: Förför henne snabbt

Bildspel: Förför henne snabbt

[email protected]

2012-01-10 14:27:00

Publicerad: 10 januari 2012

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip