Ingen mer impotens

improveme.se

Ett av de mest påfrestande problemen för män i modern tid är erektionssvårigheter. Men nu kan lösningen vara här. Forskare från Tulane University har hittat ett botemedel för problemet.

Många män lider av potensproblem. Vare sig det beror på genetik eller på grund av exempelvis rökning, så är det ett stort problem som måste åtgärdas -kanske tidigare än man tror. Nu har amerikansk forskare gjort ett genombrott.

För första gången har stamceller använts för att bota erektionsproblem hos råttor med Peryonies, vilket är en sjukdom i penisen som påverkar tre till nio procent av alla män.

I forskningen användes ett material som heter tunntarmssubmucosa, som tas från grisar då det är väldigt likt penismembran. Läkare från Tulane University lade sedan till stamceller för att ta reda på om det skulle förbättra läkningen jämfört med enbart tunntarmssubmocusa. Resultaten visade sig vara väldigt positiva. Inom ett par månader efter behandling hade blodflödet ökat drastiskt och råttornas potensproblem var som bortblåst.

Det här är ett stort genombrott för män som har ärrad penisvävnad, som kan uppstå från just Peyronies sjukdom. När det fungerar på människor kan detta genombrott underlätta läkning och återställa potensen.

Bildspel: Ingen mer impotens

Bildspel: Ingen mer impotens

[email protected]

2012-02-10 09:30:00

Publicerad: 10 februari 2012

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip