Ställningar från världen

improveme.se

Sugen på att krydda till sexet? Några nya ställningar är allt som behövs. Från Indien till Brasilien – här är spännande positioner från hela klotet.

Ibland kan det vara spännande att hetta upp sexlivet. Man kan blanda in leksaker, mat eller bara testa nya ställningar -därför har vi tagit fram fyra, lite ovanliga, positioner från olika delar av världen.

Ungern: Lazy Lady
I en skedande position (där mannen ligger ytterst) lyfter hon upp det övre benet medan han penetrerar henne bakifrån. Det här innebär inte bara lite ansträngning för henne, utan också en möjlighet för honom att stimulera hennes klitoris, samtidigt som vinkeln kommer att stimulera G-punkten. ”På grund av att bröstet kommer krama hennes rygg kan mannen koordinera sin andning och rytm, och därmed vaggas i en väldigt varsam och intim tvåsamhet”, säger ungerska sexskribenten Agnes Beregzaszi.

Spanien: Downward Dog
I den här ställningen ligger kvinnan med bröstet på sängen samtidigt som mannen lyfter upp hennes bakdel i luften. Han står på knäna och penetrerar henne bakifrån. Eftersom penis är något lutad i denna position så kommer penisroten massera hennes vaginalvägg där G-punkten är lokaliserad. För killar som vill känna sig större är detta en perfekt position. ”Denna ställning förlänger hennes vaginalvägg, som i sin tur stramar åt henne runt hans penis och ger en känsla av större storlek”, menar sexologen Pedro Otero från Spanien.

Indien: The Fusion
Mannen sitter på sängen eller golvet med benen framför, bakåtlutad med armarna som stöd. Hon sitter gränsle över honom ansikte mot ansikte, med böjda knän någonstans vid hans axlar. Enligt indiska sexteraputen doktor Mahinder Watsa så är ”unionen av de sexuella organen synliga för båda parter. Det skapar en förhöjd sexuell upphetsning”.

Brasilien:
The Amazon
Här ligger han på ryggen med knäna mot bröstet. Med fötterna på vardera sida om hans mage sätter hon sig på erektionen med låren vilandes på hans. Ansikte mot ansikte knyter han benen runt hennes midja. ”Det här är en fantastisk position för kvinnor som inte har starka ben nog att vara överst en längre tid”, förklarar Laura Miller, sexrådgivare i Brasilien. ”Det tillåter henne att kontrollera penetrationen medan hon kör i sin egen takt, samt att hon har en hand fri att tillfredsställa sig själv”.

I

I ”Lazy Lady” behöver kvinnan inte anstränga sig speciellt mycket.

En variant av

En variant av ”Downward Dog”. Mannen kan även stå på golvet samtidigt som kvinnan bara ligger med bröstet på sängen.

”The Fusion” innebär ansiktskontakt så upplevelsen blir mer intim.

Positionen

Positionen ”The Amazon” är ganska krånglig, men ger en känsla av att mannen är större där nere.

[email protected]

2012-02-27 09:20:00

Publicerad: 27 februari 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp