Veganers sexiga fördel

improveme.se

Frukt i all ära, det är nyttigt. Många vet dock inte att det kan bidra till något annat – ett bättre sexliv.

Även om veganer inte äter ägg, animaliska produkter eller mejeriprodukter så finns det något som minst sagt kompenserar upp. Studier av diverse matprodukter visar att fördelarna är fler än man tror, så ta del av dessa nyttiga tips för att bli en gud i sängen.

Havregrynsgröt och fullkorn
Gröt bör inte bara ätas under jultider. Förutom att det höjer testosteronet i blodet så håller det dig stenhård under akten. Anledningen till detta är tack vare havrets aminosyror som minskar stelheten i blodkärlen. Detta slappnar i sin tur av musklerna runt penisens blodkärl, så att mer blod kan strömma in när kärlen expanderas och ståndet hålls uppe.

Spenat och bladgrönsaker
Japanska forskare hävdar att spenat kan hjälpa till att vidga blodkärl tack vare sitt innehåll av magnesium. Dessutom är det packat med folat, ett näringsämne som sänker blodnivåerna av homocystein, en skadlig substans som kan irritera artärerna och bilda plack -större risk för att den slaknar, alltså.

Apelsiner och persikor
När det kommer till sexuell hälsa så är vitamin C ditt bästa näringsintag. Enigt University of Texas Medical Branch så har män som konsumerar minst 200 milligram vitamin C per dag, bättre spermaantal än de som inte gör det.

Bildspel: Veganers sexiga fördel

Bildspel: Veganers sexiga fördel

[email protected]

2012-11-28 10:59:00

Publicerad: 28 november 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp