4 hetaste platserna att ha sex på

improveme.se

Har ditt sexliv blivit slentrianmässigt? Då kan det vara en idé att testa sex utanför sovrummet. Läs vidare och inspireras av de bästa (och värsta) platserna att ha sex på.

Tiotusenmetersklubben? Vem behöver den! Hälsosajten Health.com tipsar om platserna du borde testa att hetta till det på och varnar för de du helst bör undvika.

Utomhus
Överskattat: Stranden
En mysig kvällspromenad på stranden är en vanligt förekommande romantisk fantasi. Men om fantasin övergår i en het sexakt i sanden bör du tänka om. Sanden kommer nämligen att leta sig in i alla skrymslen och vrår vilket skaver något enormt. Dessutom är en sandstrand inte ett speciellt skönt underlag då det både är hårt och ojämnt.

Underskattat: Skogen
Till skillnad från stranden är inte skogen förknippad med hett sex. Därför kommer inte dina förväntningar att vara speciellt höga. Allt du och din partner behöver för en lyckad kväll i skogen är en stor sovsäck, matsäck, ficklampa och ett tält. Men se upp för myror och skogsvandrare!

Tillfällen
Överskattat: Bröllopsnatten
Det är en oskriven regel att bröllopsnatten ska avslutas med en romantisk sexakt. Men vem orkar det? Efter att ha planerat hela kalaset i månader, stressat med klänning, hår, smink och mat är en lång natts sömn det enda som står på önskelistan efter den stora dagen. Spara er till smekmånaden istället.

Underskattat: Söndag eftermiddag
Ni är lediga, avslappnade efter en lugn helg och (förhoppningsvis) på bra humör. Med andra ord: alla ingredienser för en lyckad stund i sänghalmen.

Snabbisar
Överskattat: Flygplanstoalett

En gång i tiden skröt var och varannan om sitt medlemskap i tiotusenmetersklubben. Idag känns det dock förlegat och mindre spännande. Frågan är också om det verkligen är fysiskt möjligt att nå orgasm på ett ställe som fullkomligt stinker urin och avföring och samtidigt är så trångt att det är svårt för en person att få plats?

Underskattat: Tvättstugan

Tvätttrummet fungerar förvånansvärt bra till att få till rätt positioner. Perfekt ställe att smyga iväg till när ni är på fest! Extra skönt blir det om tvättmaskinen är igång och ger ifrån sig en skön vibration.

Utmaning
Överskattat: Hos dig med öppna persienner
Det är en sak att kyssas och gosa med varandra i närheten av fönstret, men det är skillnad att gå fullt ut. Det kan kännas kittlande och spännande för stunden att få det att hetta till mellan er i fönstret med risk för att grannarna kan se allt. Men tänkt dig själv hur pinsamt det kommer vara att möta dem vid brevlådan nästkommande morgon.

Underskattat: Hotellrum med aningen öppna gardiner
Tänk dig ett lyxigt hotellrum med en gigantisk säng och krispiga rena lakan. Kombinera det med att öppna gardinerna en aning och känn spänningen av att främlingar kan få en glimt av er mellan lakanen. Du får uppleva spänningsmomentet men slipper skämmas av att möta åskådarna morgonen därpå.

Bildspel: 4 hetaste platserna att ha sex på

Bildspel: 4 hetaste platserna att ha sex på

isabella.eklof@improveme.se

2013-03-25 13:00:00


Text:
Publicerad: 25 mars, 2013