Så många killar låtsas nå klimax

improveme.se

Trodde du att bara kvinnor fejkar orgasm? Då hade du fel. En ny studie visar att ett stort antal män också låtsas nå klimax.

Undersökningen gjordes av brittiska nätapoteket ukmedix.com och resultatet visade att 22 procent av de tillfrågade männen fejkar orgasm, skriver The Sun.

Men skälen till varför män och kvinnor fejkar visar sig skilja sig mycket åt. Tjejer gör det främst för att få samlaget överstökat, medan det för killar handlar om en känsla av att inte räcka till, alternativt att de vill få sin sexpartner att känna sig nöjd.

Nyligen släpptes boken “Why men fake it: The totally unexpected truth“, som handlar om fenomenet med manliga fejkade orgasmer. Författaren till boken, doktor Abraham Morgentaler, har forskat kring ämnet i 25 år.

-Den stora överraskningen för mig är att en man i ett förhållande verkar bry sig mer om sin partner än sig själv, säger han till The Sun.
 
Av naturliga skäl är det betydligt svårare för män att fejka än för kvinnor, eftersom utebliven utlösning snabbt kan avslöja dem. Två tredjedelar av de tillfrågade killarna berättade att deras partner inte märkt när de låtsats nå klimax.

Bildspel: Så många killar låtsas nå klimax

Bildspel: Så många killar låtsas nå klimax

emelie.wiktoren@improveme.se

2013-04-25 15:12:00

Publicerad: 25 april 2013

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på