Svenskarnas sexfantasier om Melodifestivalen

improveme.se

Nu på lördag är det dags för Eurovision Song Contest i Malmö, och hypen har aldrig varit större. Men är det egentligen sången som lockar svenskarna? Ja – delvis.

Melodifestivalen har varit väldigt populär bland svenskar, och Eurovision Song Contest har varit väldigt omsnackad på sistone, inte minst för att det detta år hålls i Sverige. Det är emellertid inte bara musiken som lockar tittare, även sexigheten, enligt dejtingsajten C-date.

– Schlagerstjärnorna triggar svenskarnas fantasi och många drömmer om en spännande dejt med dem, säger Michael Baek, Sverige-ansvarig på sidan.

Enligt undersökningen som sajten har 28 procent av de tillfrågade svenskarna någon gång fantiserat om att ha en flört med någon av deltagarna i Melodifestivalen.

Frågan ”får du erotiska fantasier när du tittar på Eurovision?” gav ”ja”-svar för 21 procent av männen, respektive 17 för kvinnorna. Anledningen? Alla sexiga stjärnor.

Ett annat svar, dock lite mer underligt, är att 6 procent av männen blir upphetsade av att se sitt lands artist förlora, medan endast 0,7 procent av kvinnorna upplever samma sak.

– En möjlig Fifty Shades of Grey-trend nu när intresset för S&M som har fått mer uppmärksamhet, säger Baek.

På lördag sänds Eurovision Song Contest på SVT1 klockan 21.00.

Bildspel: Svenskarnas sexfantasier om Melodifestivalen

Bildspel: Svenskarnas sexfantasier om Melodifestivalen

[email protected]

2013-05-16 11:42:00

Publicerad: 16 maj 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp