Intervju Andreas Öhrn 2 (Gravitonas + AoL)

improveme.se

Det går som en dans på rosor i USA, och i Ryssland har de en låt som ligger på topp 10-listan. Andreas Öhrn är sångare i gruppen Gravitonas, som nyligen har släppt en video tillsammans med Army of Lovers. Vi ställde några frågor om allt från nätdejtning till sommarplaner.

Hur har låten tagits emot?
-Den har precis släpps, så den har tagits emot väl. I tidigare videor har jag blivit levande begravd, döpt i iskallt vatten och nu äntligen får jag min hämnd i slutet när jag skjuter en annan person. I videon använder vi oss av den nya Trigd-appen för att bestämma våra skumma mötesplatser.

I musikvideon ser du väldigt het ut. Får du mycket tjejer efter dig nu?
-Absolut, det är ett jävla kaos, särskilt i Ryssland och Grekland. Svenskar är lite speciella på ett annat sätt, de tar bara för sig när de är fulla.

Du har ju haft en relation i några år, men skulle du kunna nätdejta om du var singel?
-Det finns ingen skillnad på vanlig dejting och nätdejting, förutom att det är en fördel att man kan sålla ut lite mer. Exempelvis som i Trigd-appen, där det finns en GPS-funktion som gör att man kan se vilka människor som är runt omkring en. Typ som nu när jag sitter i en park.

Är du fåfäng?
-Jag skulle säga att jag inte är det, men förmodligen så är det tvärtom. Alla vill vara snygga, men ingen vill erkänna det.

Hur håller du dig i form?
-Jag har människoskräck så jag gillar inte träningslokaler. Jag försöker gå så mycket som möjligt istället, sen tränar jag också thaiboxning. Mest för att det är kul, träningen kommer på köpet. Jag har också sprungit marathon i flera år. I mitt jobb reser jag och sitter stilla mycket så det är viktigt att röra på sig.

Vad är så speciellt med marathon?
-Det är en sådan sjuk grej att springa fyra mil så därför måste jag göra det och pressa mig så mycket som möjligt. Det är inte så hälsosamt, men en gång om året blir det.

Hur ser sommaren ut?
-I sommar åker vi runt och gör festivaler, bland annat i Frankrike, Grekland, Ryssland och Danmark. Fast det gör vi som Gravitonas, utan Army of Lovers.

emelie.wiktoren@improveme.se

2013-06-07 14:15:00


Text:
Publicerad: 7 juni, 2013