Här är sämsta platserna att ha sex på

improveme.se

Att bli intima utanför sovrummet kan vara hett – och inte minst omväxlande. Men alla ställen fungerar inte helt optimalt att ha sex på. Här är platserna du bör undvika.

I duschen
Att bli intima i duschen är hett, men det är inte direkt den mest praktiska platsen att få saker och ting att hända på. Risken att få vatten och tvål i öron och ögon är stor och långt ifrån erotiskt. Om det dessutom är stor längdskillnad mellan dig och din partner kan det bli lite komplicerat.

På golvet

Filmrepliker som ”jag vill ta dig här och nu på golvet/bordet” må låta heta. Men i verkligheten är ett kallt, hårt golv inte den skönaste platsen att mysa på. Då är sängen att föredra, om ni inte har en mjuk matta förstås.

I gräset eller på stranden
Utomhussex är härligt på sommaren. Men att kasta kläderna och rulla runt i gräset eller i sanden känns inte som en jättebra idé då det kan följa med partiklar in i underlivet. Risken är också att ni får sällskap av småkryp

På köksbänken
Att sitta naken på en kall köksbänk med mat runt omkring är inte den bästa positionen för hett sex, även om han är i perfekt höjd. Använd i stället köket som inspiration till att leka med choklad, jordgubbar och grädde i stället för att utnyttja det som plats.

Bildspel: Här är sämsta platserna att ha sex på

Bildspel: Här är sämsta platserna att ha sex på

emelie.wiktoren@improveme.se

2013-06-29 06:31:00


Text:
Publicerad: 29 juni, 2013