Sommarskoj för dig och din älskling

improveme.se

Har du bokat in semesterveckorna men glömt att planera in tid för din älskling? Lugn. Improveme.se guidar er till de härligaste sommaraktiviteterna där ni både kan umgås och mysa.

Semester, sommar och sol betyder långa lata dagar på stranden för många vilket på sikt kan göra vem som helst rastlös. Tur då att det finns mängder av exempel på aktiviteter ni kan göra tillsammans. Läs vidare och låt dig inspireras!

Mys på utomhusbio

Finns det något mer romantiskt än en ljummen sommarkväll på en mjuk filt framför en enorm bioduk? Många städer ordnar utomhusbiofestivaler, men det går såklart lika bra att anordna en själv. Eller gör det enkelt för er genom att titta på film på balkongen istället för i soffan. Känslan av att ha myskvällen utomhus kommer ge er en härlig nytändning!

Turista i din egen stad
Hur bra koll har du på staden du själv bor i? Ta reda på vad den närmaste kyrkan har för historia, besök muséet i grannorten eller haka på en guidad tur genom stan.

Häng i folkparker

Många av landets folkparker ställer till med temadagar, konserter och annat under sommarmånaderna. Passa på att gå dit, det är ofta gratis.

Gå på loppis
Sverige är en riktig loppisskatt! Längs landsvägarna finns mängder av lokala, mysiga loppmarknader där du utan tvekan kan fynda allt från inredningsprylar till kläder. Gör det till en heldag att rota bland sakerna på loppisborden i ladugårdar, trädgårdar eller bakluckor.

Skratta på Stand Up
Ta reda på om det anordnas stand up-kvällar på någon pub i din stad. Kvällen öppnar upp för skrattfest och har ni tur kanske ni upptäcker en ny komikerstjärna före alla andra!

Träna tillsammans

Många gym anordnar gratisaktiviteter på somrarna. Ta med dig din älskling på ett utomhusgympapass eller stick ut i löparspåret tillsammans.

Spela kubb
Dra ihop ett gäng av dina och din partners kompisar och spela kubb eller brännboll. Men se till att komma överens om reglerna innan ni sätter igång!

Bildspel: Sommarskoj för dig och din älskling

Bildspel: Sommarskoj för dig och din älskling

isabella.eklof@improveme.se

2013-07-01 15:00:00


Text:
Publicerad: 1 juli, 2013