6 frågor till Olle Waller

improveme.se

Han har hjälp flera personer få bukt med sina sexproblem – men vad är Olle Waller själv för en sextyp? improveme.se frågade honom.

Igår hölls lanseringsfesten för nya HBO-serien “Masters of sex“ i pampigt 50-talstema. Där fanns utställda dildos, gratis kondomer och självklart en bunt sexexperter. En av dessa var Olle Waller, känd från programmet “Fråga Olle“. Varje dag hjälper han andra, men vad föredrar Olle? Vi tog reda på saken -och ställde sex snabba frågor om sex.

Hur snygg anser du dig vara på en skala 1 -10?
 -En femma.

Vilken låt ligger du helst till?
-Det finns flera. Min kusin har gjort en bra skiva som heter ”Sentimental Journey”. Där finns det massa bra ligglåtar.

Har du någon gång testat något sexuellt med någon av samma kön?

-Det ska du skita i (skratt).

Föredrar du tänt eller släckt i sovrummet?
-Jag skulle vilja säga att jag föredrar tänt mer än släckt. Jag vill gärna se min partner och se när jag själv gör det, man kan ju gå igång på sig själv också.

Vilken position är din favoritposition?

-Det är nästan dött lopp mellan bakifrån och bli riden, men det är något speciellt med bakifrån. Då har jag kontroll och kan se allting.

Hur viktigt är sex i ett förhållande?
-Om det är en bra relation så kanske sexet utgör 15 procent av förhållandet. I en dålig relation är det 90 procent. Börjar det slira och bli dåligt i relationen blir det som att sexet blir det enda som håller det ihop, men ofta upphör ju det samtidigt som det andra ballar ur. Livet är väldigt mångfasetterat, precis som samlivet.

Bildspel: 6 frågor till Olle Waller

Bildspel: 6 frågor till Olle Waller

kevin.krooks@improveme.se

2013-09-26 12:01:00

Publicerad: 26 september 2013

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige