5 snabba tips till ett hetare sexliv

improveme.se

Ibland kan det kännas som att sexlivet står stilla, men med några enkla förändringar här och var kan du plötsligt förvandlas till en sexgudinna. Läs dessa tips – och du kommer födas på nytt.

Du kanske tror att du måste köpa en massa dyra och avancerade sexprylar för att ditt sexliv ska bli hetare. Detta behöver inte vara sant. Vi har samlat fem snabba tips som är helt gratis.

Sexsiesta
Lunchrasten behöver inte bara innebära förtäring av mat och dryck. Se till att träffa din partner och ha lite kul ihop på eftermiddagen.

Använd accessoarerna
Gör det bästa av vad du har på dig. Kanske kan du använda din scarf som ögonbindel eller ditt skärp som piska. Detta kommer garanterat att tillföra en ny dimension till sexet.

Ssscch!
Försök göra ert bästa för att vara helt tysta under sexet. Det är mycket svårare än vad man tror och känslorna som man annars släpper ut genom att låta kommer att bubbla i hela kroppen.

Multitaska
Be din partner gå ner på dig medan du gör någonting helt annat. Läs en bok, kolla på tv eller sminka dig. Du kommer definitivt känna dig som en sexgudinna.

Ta tid
Använd ett tidtagarur och be din partner att försöka få dig att komma så fort som möjligt. Kommer hen innan dig så får ni tillsammans komma överens om ett ”straff” som din partner få utföra. Till din fördel, förstås.

Bildspel: 5 snabba tips till ett hetare sexliv

Bildspel: 5 snabba tips till ett hetare sexliv

ebba.lindstrom@improveme.se

2013-10-12 07:00:00

Publicerad: 12 oktober 2013

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige