Så får du honom att gå igång på dig

improveme.se

Rädd för att ta kommandot i sänghalmen? Här är några enkla tips på hur du får honom att kasta sig över dig – utan att du behöver anstränga dig.

Hälsosajten Idiva har listat knepen -som bör tas med en knippe humor -för hur du enkelt förför din partner.

Laga mat
Vill du få din kille i säng i kväll? Överraska honom genom att stå och laga mat när han kommer hem. Flera studier visar att lukten av mat får män att känna sig avslappnade -medans andra delar av kroppen väcks till liv. Att du lagar en god måltid till honom visar också att du antränger dig och bryr dig om honom.

Gå utan bh
De flesta gillar ett par bara bröst som rör sig fritt under en t-shirt eller en tunn sidenblus. Vetenskapen om att det är ett plagg mindre mellan hans hand och dina bröst kan göra under för fantasin.

Visa din händiga sida
Män älskar att få visa sina verktyg, det får dem att känna sig manliga. Och en kvinna som håller i en skruvdragare är riktigt sexigt. Kanske har du någonting som behöver sättas ihop där hemma?

Gör yoga

Vill du få din kille att fullkomligt tigga och be om att du gör honom sällskap i sovrummet? Gör yoga. Att se hur vig du är när du stretchar i tighta träningsbyxor eller korta shorts kommer helt enkelt göra honom galen -samtidigt som du får en skön stunds meditation.

Betala för middagen
Män gillar kvinnor som är självständiga och kan ta hand om sig själva. Att betala för din egen mat visar att du inte behöver honom för att klara dig, vilket är sexigt. Men låt honom bjuda dig då och då för att boosta hans ego. 

Bär röd färg
Flera undersökningar visar att män finner kvinnor som är klädda i rött attraktivt. Rött symboliserar nämligen passion och kärlek. Så ta på dig en röd klänning eller rött läppstift nästa gång ni går ut och äter middag.

Dra snuskiga skämt

Att se en kvinna som kan föra sig och ha intressanta konversationer är sexigt. Att slänga in ett litet skämt som anspelar på sex kommer få honom att glömma allt runt omkring er. Överdriv inte och använd små ord, men låt dina ögon och mun göra ”the dirty talk”.

Bär matchande underkläder
Det spelar ingen större roll om det är supersexig siden eller sköna bomullsunderkläder -tanken på att du valde matchande underkläder just för honom är en riktig turn-on.

Bildspel: Så får du honom att gå igång på dig

Bildspel: Så får du honom att gå igång på dig

emelie.wiktoren@improveme.se

2013-10-23 09:40:00

Publicerad: 23 oktober 2013

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige