Den nya och banbrytande kondomen

improveme.se

RFSU har tagit fram en ny och banbrytande kondom. Och produkten har egenskaper som vi aldrig kunnat föreställa oss. Den garanterar inte bara säkerhet utan gör även mannen mer uthållig.

Utvecklingen inom kondombranschen tycks aldrig sluta. Idag finns det redan flera olika former, färger och smaker att välja mellan men det är inte förrän nu som utvecklingen tagit fart på riktigt.

– Vår målsättning är att hela tiden driva kondomens utveckling framåt och ständigt erbjuda nya och innovativa produkter till våra konsumenter, säger Katarina Knutz, VD för RFSU AB.

Produkten, som ska attrahera både befintliga och potentiella kondomanvändare är framtagen av läkemedelsföretaget Futura Medica. Kondomen garanterar inte bara en säkerhet utöver det vanliga, utan innehåller även en speciell gel. Ett medel som både kommer öka uthålligheten och hårdheten hos mannen som använder kondomen.

– Vi är väldigt nöjda över det avtal som har slutits med RFSU AB, som ger dem licensrättigheten till kondomen i Norden, säger James Barder, VD för Futura Medical.

Kondomen beräknas finnas i butikshyllorna år 2015.

Bildspel: Den nya och banbrytande kondomen

Bildspel: Den nya och banbrytande kondomen

[email protected]

2013-12-27 08:11:00

Publicerad: 27 december 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp