Kändisarnas Alla hjärtans-planer

improveme.se

Vem ska städa på dagis och vem ska bjuda sin älskling på spabehandlingar? Vi har frågat ett gäng svenska kändisar vad de planerar att göra idag, på kärlekens dag. Du hittar svaren i bildspelet!

Ge bort presenter, bjuda på choklad eller äta en romantisk middag ihop med älsklingen. Sätten att fira Alla hjärtans dag på är många. Vill du veta hur kändisarna kommer att fira? Klicka dig vidare i bildspelet!

Hur ska du fira alla hjärtans dag? Skriv en kommentar och berätta!

Sarah Dawn Finer:

Sarah Dawn Finer: “Jag brukar jobba på Alla hjärtans dag, men är ganska romantisk till vardags. Jag är bra på att laga mat till de jag tycker om, så det brukar jag göra så ofta jag kan.”

Jenny Strömstedt:

Jenny Strömstedt: “Jag kommer att vara snäll. Det blir lite klichéartat, men jag kommer att bjuda Niklas på en god middag.”

Andreas Lundstedt:

Andreas Lundstedt: “Jag är inte så mycket för sådant där. Jag kanske ger bort en ros, eller nåt. Fast det är lite för mycket konsumtionshets kring den där dagen.”

Sara Sommerfeldt:

Sara Sommerfeldt: “Jag hoppas att jag blir firad! Vi satsar på barnvakt och gör något trevligt tillsammans. Det finns inget 'brukar', utan vi gör det vi känner för vilket oftast innebär lite tid för oss själva.”

Lotta Tejle:

Lotta Tejle: “Jag brukar absolut uppvakta min kärlek på Alla hjärtans dag. Ibland köper jag en ros eller bjuder på en mysig och fin middag. Nåt som förhöjer dagen lite.”

Sara Varga:

Sara Varga: “Jag kommer att befinna mig på en splening i Fnland tillsammans med min kärlek Lars Hägglund (bilden). Vi spelar och lever ihop!”

Happy Jankell:

Happy Jankell: “Jag önskar att jag hade pengar att bjuda min kille på en resa till New York. Men jag ska nog göra en picknick på golvet, med franskt tema. Och med en massa smårätter.”

Josefine Sundström:

Josefine Sundström: “Jag ska boka in en helkväll för min man Klas (bilden). Han ska få det där som tjejer brukar vilja ha, med behandlingar och sånt. Det är han värd. Jag vet att han gillar det också…”

Denise Lopez:

Denise Lopez: “Nu har jag varit supersingel i femton månader så i år kommer jag att tillbringa alla hjärtans dag med mina singelvänner.”

Lina Hedlund:

Lina Hedlund: “Jag och Nassim ska städa på dagis i år. Men i vanliga fall gillar jag att bli uppvaktad. Speciellt när man har små barn är det extra viktigt att hitta på saker och hitta fina stunder i vardagen. Att ragga när man är ihop är att ge tid till varandra.”

David Lindgren:

David Lindgren: “Vi är rätt dåliga på att fira alla hjärtans dag. Nåt år köpte jag en väldigt fin present som Kristina (bilden) inte trodde att hon skulle få, men annars brukar jag försöka se till att skaffa barnvakt så att man kan gå ut och käka, mysa och bara ta hand om varandra.”

redaktion@improveme.se

2014-02-14 08:18:00

Publicerad: 14 februari 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige