5 saker som förbättrar förhållandet

improveme.se

I ett stressigt vardagsliv är det lätt hänt att man i en relation tar varandra för givna. Men det finns faktiskt små saker man kan göra för att pigga upp förhållandet. Här är fem tips!

Att prioritera varandra och hitta på saker tillsammans är A och O för att hålla en relation vid liv. Men i veckorna kan dagarna kännas inrutade med heltidsjobb, småbarn på dagis och aktiviteter på kvällarna. Då det lätt att man glömmer bort romantiken och istället tar varandra för givna.

Det är dags att ändra på det. Här följer fem tips som garanterat kommer göra skillnad i er relation.

Lämna en lapp
Skriv ett litet meddelande eller gullig hälsning på en papperslapp och stoppa den i din älsklings ficka, anteckningsbok eller necessär. Det piggar upp vilken tråkig måndag som helst!

Titta på varandras favoritprogram på TV
Vanliga vardagskvällar finns det inget mysigare än att krypa upp i soffan bredvid sin älskling och titta på favoritprogrammet på TV. Om serierna krockar kan ni alltid lösa det genom att signa upp på ett konto på valfri streamingtjänst och titta på programmen när det passar er bäst.

Ät minst en måltid tillsammans

Gå upp samtidigt och ät frukost, möt upp varandra på lunchen eller laga middagen tillsammans. Om någon av er brukar komma hem senare kan ni alltid duka fram en trevlig kvällsfika.

Skicka en present
Att få saker levererade med bud känns lyxigt och får vem som helst på gott humör. Skicka till exempel en enkel ros, biljetter till en match med favoritlaget eller något annat du vet att din älskling kommer uppskatta.

Bjud på date
En date behöver inte automatiskt innebära middag och bio. Det handlar egentligen om att ni hittar på någonting utanför hemmet, på egen hand. Att ta en promenad, spela en tennismatch, fika eller gå på museum är exempel på trevliga aktiviteter som inte kostar skjortan.

Bildspel: 5 saker som förbättrar förhållandet

Bildspel: 5 saker som förbättrar förhållandet

isabella.eklof@improveme.se

2014-03-11 13:38:00

Publicerad: 11 mars 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige