Därför ska du njuta av att vara singel

improveme.se

Hela sängen för dig själv, friheten att ha hur stökigt som helst hemma och mer pengar i plånboken. Här är det bästa med att inte vara i ett förhållande just nu.

Women’s Health har listat de bästa sakerna (som bör tas med en nypa salt) med att vara singel. Läs igenom dem och känns hur ångesten över att inte ha någon partner sakta släppa från dina axlar.

Pengarna du skulle ha spenderat på din partners present ligger fortfarande i plånboken.

Att hitta den perfekta presenten kan både bli en svår och dyr historia. När du är singel slipper du imponera på din partner genom att leta fram något du tror att hen kommer att älska. Istället får du pengar över att hitta på andra, roligare saker för.

Du får gå på hur många dejter du vill.
Visst, första dejten kan vara hur nervig som helst, men det är ju roligt också. Och finns det egentligen något härligare än att kyssa en ny person för allra första gången?

Du får ha hela sängen för dig själv.
Behöver vi säga mer?

Du kan bete dig hur du vill när du är hemma.

Bor du ihop med någon krävs det att ni tillsammans sätter upp regler för hur ni ska ha det i bostaden. Vem ska handla, diska och tvätta? När du bor själv kan du bestämma helt själv hur du vill ha det utan att någon annan har rätt att lägga sig i.

Du behöver inte imponera på någons familj.
När du är i en relation får du inte bara per automatik nya föräldrar att förhålla dig till -det är syskon, kusiner, far- och morföräldrar och andra släktingar du gärna vill göra gott intryck på och komma överens med. Det kan ta tid och kännas pressande. När du är singel behöver du bara bekymra dig över dina egna föräldrar -som troligtvis, och förhoppningsvis, redan älskar dig villkorslöst så du inte behöver anstränga dig så mycket.

Du har inte träffat den rätta än -och det är mycket bättre än att vara med fel person.
Det låter kanske som en klyscha, men är du singel har du mer tid att fokusera på och lära känna dig själv istället för att kompromissa för någon annan som egentligen kanske inte är bra för dig.

Bildspel: Därför ska du njuta av att vara singel

Bildspel: Därför ska du njuta av att vara singel

redaktion@improveme.se

2014-07-17 08:58:00

Publicerad: 17 juli 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige